Bacauanul Vasile Botomei, doctor in drept, mutat prin 14 penitenciare din România

Vasile Botomei (53 de ani), fost ofiter de aviatie si doctor în drept, a fost condamnat pe 17 decembrie 2014 la doi ani de închisoare, pentru folosirea ilegala a denumirilor de barou, avocat si UNBR. A fost încarcerat în 14 penitenciare din România. Bacauanul Vasile Botomei si-a facut o parere întemeiata despre sistemul penitenciar din România.

A fost condamnat în decembrie 2014, într-un dosar în care i s-au adus acuzatii ca a folosit denumirile de Barou, Uniune Nationala a Barourilor din România, în mod ilegal. A fost încarcerat, pe rând, în penitenciarele din Bacau, Vaslui, Iasi, Botosani, Deva, Bârcea Mare, Aiud, Rahova, Jilava, Slobozia, Margineni, Tulcea, Poarta Alba s.a.
Dr. Vasile Botomei vorbeste deschis despre abuzurile din penitenciare, despre preturile afacerile din inchisori, despre preturile piparate din magazinele alimentare din sistem dar si despre violenta si regasirea lui Dumnezeu.

3 Comentarii

 1. Botomei Vasile,doctor in drept,0744191717 spune:

  Scrisoare publica in atentia domnului Secretar de Stat Geo Popa din Bacau.
  Daca dnul Secretar de Stat Geo Popa, vrea sa aduca multumire lui Dumnezu pentru functia in care este ridicat, o poate face prin sustinerea lui Botomei Vasile, doctor in drept, pentru ocuparea acestei functii de director, pe care a lasat-o libera la Centrul de Cultura George Apostu din Bacau.
  Cand va veni in Bacau, va fi primit cu covorul rosu, la fel ca Arhiepiscopul Ioachim Bacauanul cand participa la sfintirea unei biserici.
  Daca nu vrea sa aduca multumire lui Dumnezeu, nu se va bucura de ridicarea sa.
  Caci masura ridicarii este egala cu masura coborarii.
  Este capabil dnul Geo Popa de asa ceva?
  Vom trai si vom vedea!
  Pentru indeplinirea acestei onorabile functii, am un proiect cultural pentru judetul Bacau,prin care in maxim 1 an de zile voi face din Bacau, un brend turistic inegalabil in tara.
  -Ce ati zice de finalizarea lucrarilor la Catedrala Ortodoxa Inaltarea Domnului din Bacau?
  Domnul secretar de Stat trebuie solicitat sa faca CE nu au facut altii pana acum.
  -Ce ati zice de organizarea in Catedrala din Bacau a unei zile festive de sarbatorire a tuturor cultelor din Romaia?
  – Ce ati zice de infiintarea unui Corp de garda, care sa deserveasca Catedrala din Bacau, la fel ca in Londra?
  – Ce ati zice de impodobirea interioara a Catedralei cu vestigii din vremea Domnitorului Stefan Cel Mare si Sfant, pe care sa le recuperam din unele muzee care le pastreaza?
  Ce ati zice sa reproducem armuri pe care le foloseau ostenii pe campurile de lupta,in care Stefan cel Mare
  a castigat batalii cu turcii, cu tatarii, cu polonii, pe care sa le imbrace militari din Corpul de Garda?
  -Ce-ati zice ca in zilele de sarbatori legale si sarbatori bisericesti, sa se faca promenada in Centrul Bacaului, cu actori imbracati in boieri si domnite din vremea Lui Stefan cel Mare?
  – Ce ati zice ca numele Catedralei sa aiba si o denumire administrativa de: Catedrala Ordodoxa Stefan cel Mare si Sfant_Atletul Lui Cristos?
  In asa fel incat sa faca o legatura intre Ortodoxie si Catolicism, avand in vedere ca Papa de la Roma din perioada domniei Domnitorului Stefan cel Mare la denumit: ,,Atletul Lui Cristos’
  -Ce ati zice de o resedinta in Bacau a Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului, pentru ca in acest fel sa il avem pe Arhiepiscop la liturghiile din Catedrala, cu caracter permanent?
  – Ce ati zice de initiera unui proiect de aducere a sabiei domnitorului Stefan cel Mare, care sa fie ridicata la loc de cinste dupa modelul unui Policandru in Caterdala, care acum este depozitata in muzeu la Istambul?
  Pentru acest proiect este nevoie de realizarea unor schimburi de beneficii intre institutiile culturale din Turcia si Ministerul Culturii din Romania, in care dnul Geo Popa este secretar de Stat.
  Multe lucruri fac parte dinactele de creatie a unui neansemnat doctor in drept din Bacau.
  In conditiile in care aceste proiecte sunt imbracisate de oamenii cu putere de decizie, dar si de oamenii din popor, astept propuneri, sugestii si eventual decizii din partea celor care au ceva de spus,
  Cu deosebita stima si consideratie,
  -Vasile Botomei, doctor in drept/ doctor of philosophy, autoriazat in Romania de MInisterul Educatiei Nationale, cu diploma seria M 1712, nr.66035/17-04-2014

 2. Botomei Vasile,jurist doctor in drept,mediator spune:

  Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat in 30 iunie 2017,dupa 4 ani de,in dosarul 458/32/2013 urmatoarele:Botomei Vasile achitat(nevinovat) de infractiunile de inselaciune in organizarea de examene pentru inscrierea de avocati in noua Uniune Nationala a Barourilor din Romania-UNBR in calitate de persoana juridica de interes pubic rezultata din teza de doctorat sustinuta de dr Botomei Vasile;autorizata din 10 decembrie 2013.Botomei Vasile a fost achitat (nevinovat) de ifractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata,constsnd in actele emise pentru candidatii care au dat examen pentru inscrierea in Baroul Bacau-UNBR,reprezentat prin decan dr Botomei Vasile,mentinand legale actele de inscriere de avocati in Barou.Rezultatul favorabil a venit,dupa ce Botomei Vasile a executat un an si zece luni de inchisoare,prin care procurorul Iftode Mariana de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bacau a dispus trimiterea in judecata in mod abuziv,prin represiune nedreapta,dar pentru a caror fapte nu exista justitie deocamdata in Romania.Intre timp procuroarea care a facut deliciul unor grupuri obscure din barou,s-a pensionat si primeste in medie 15.000 lei pensie lunar.Teza de doctorat a fost de natura a revolutiona modul de organizare si de functionare a profesiei de avocat din Romania,prin noutatea conceptului de PLURALISM de asociatii profesionale de tip barouri in fiecare judet si de PLURALISM de Uniuni Nationale a Barourilir din Romania-UNBR.

 3. Botomei Vasile,jurist doctor in drept,mediator spune:

  Judecatile nu sunt de la oameni.Tot ce exista in lumea aceasta este de la Dumnezeu! Scrie in Biblie:Ferice de cel mustrat de Dumnezeu,caci cu acela are un gand Dumnezeu.Mi-am dorit din tot cugetul meu sa fac cercetare stiintifica in domeniul raspunderii administrative.Nu se putea afla mai mult in acest domeniu,daca autorul cercetarii stiintifice nu ar fi cunoscut viata de dupa gratii.Am plecat la inchisoare cu gandul ca sunt captiv al coruptiei din justitie.Am stat in inchisoare cu toate categoriile de detinuti.Cel mai greu a fost sa stau cu retardati,cu bolnavi psihic,care nu aveau remasura faptelor lor.Adica iti putea da din senin cu o banca in cap,si nu puteai face nimic,caci nu aveai dreptul sa alegi cu cine sa stai,decat sa stai cu cine se nimerea.Am trait momente in care nu am mancat trei patru zile nimic! Am avut hernie de disc grea, insuportabila si nu am primit nici un fel de tratament! Am supravietuit in aceiasi camera cu ucigasi condamnati pe viata.Am stat cu doctori in medicina condamnati pe nedrept.Am stat cu ministri secretari de stat,cu deputati,subprefecti,cu Presedintele Camerei de Comert Industrie si Agricultura-Av.Vladimir Vlasov,cu Presedintele Consiliului Judetean Constanta-Nicusor Daniel Constsntinescu,cu colonei din politie,dar ai cu tigani de cea mai joasa speta.Experienta aceasta m-a ajutat sa inteleg de unde vin,ce am de facut in viata de pe pamant si unde si cu ce roade trebuie sa merg in viata viitoare.Multumesc celor care m-au prigonit,caci a fost voia Domnului Dumnezeu sa cunosc si sa ajung sa scriu! Intr-o zi va veni si timpul meu! Atunci voi dovedi ve stiu si ce pot face eu! Va trimit un gand de PACE! Cu respect si pretuire,Botomei Vasile,mediator-doctor in dtept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com