Vasile Botomei castiga la Curtea de Apel Bacau si candideaza la Consiliul Judetean

Vasile Botomei poate participa la alegerile locale pentru functia de consilier judetean din partea Partidului Pro-Demo, dupa ce, ieri, Curtea de Apel Bacau i-a dat dreptate si a anulat contestatiile la legea electorala depuse de avocatii Baroului Bacau. „Am castigat prin profesionalismul deosebit al judecatorilor Curtii de Apel Bacau, carora le multumesc pentru solutia data. Sa le dea Dumnezeu sanatate! Am pledat si am dovedit ca am recunoasterea titlului de avocat din partea Curtii Europene a Drepturilor Omului, prin hotararea CEDO din 21 februarie din acest an“, a spus Vasile Botomei ieri, imediat dupa aflarea solutiei. Pe lista Partidului Pro Demo, Vasile Botomei este pe locul doi la consilieri judeteni, dupa doctorul chirurg Constantin Negru. Astazi, 5 mai, Vasile Botomei are recurs la Tribunalul Bacau fata de celelalte contestatii depuse de avocatii Baroului Bacau. Daca si Tribunalul ii va da dreptate, dat fiind ca este aceeasi speta, atunci Vasile Botomei poate candida si la Primaria Bacau, atat pentru functia de primar, cat si pentru Consiliul Local.

 Vasile Botomei, avocat  la UNBR, castiga in fata avocatilor Baroului Bacau

Curtea de Apel Bacau a anulat solutia dispusa de Tribunalul Bacau, care acceptase contestatiile avocatilor Laurentiu Chiciu si Cozma Valentin, privind suspendarea candidaturii lui Vasile Botomei. Totodata, a pastrat din vechea sentinta doar faptul ca Baroul Bacau( care l-a contestat pe Vasile Botomei, prin decanul Gigi Candet Nucu) nu avea calitate procesuala activa pentru a face contestatii la legea electorala, pe motivul profesiei. „Respinge recursul formulat de Baroul Bacau prin decan avocat Candet Gigi Nucu. Respinge, ca inadmisibil recursul promovat de Partidul Pro Demo cu sediul în Bucuresti si Partidul Pro Demo Organizatia Judeteana Bacau. Admite recursul declarat de Botomei Vasile. Modifica, în parte, sentinta 1059/3 mai 2012 a Tribunalului Bacau, în sensul ca respinge contestatiile formulate de Chiciu Laurentiu Nicolae si Cozma Valentin. Mentine din sentinta dispozitia vizând admiterea exceptiei lipsei calitatii procesuale active a Baroului Bacau, prin decan, avocat Candet Gigi Nucu. Irevocabila. Pronuntata în sedinta publica, azi 4 mai 2012, ora 16.“, se arata in solutia Curtii de Apel.

3 Comentarii

  1. Desi sunt multe titluri,toate sunt obtinute prin munca.
    Daca mai punem si gradul de locotenent in aviatie(r)si titlul de inginer in transporturi, cartografie,aviatie sportiva si meteorologie,dobandit prin echivalarea studiilor militare, s-arputea ca unii zica canu-i adevarat.
    Si totusi, acesta este realul Botomei Vasile.

    Primiti va rog din partea mea cele mai alese consideratii, stima si respect!
    Decan Doctor Avocat Mediator Vasile Botomei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com