UNPR Bacau: Adrian Mironescu candideaza la Primarie, Ovidiu Budeanu, la Consiliul Judetean

Democrat liberalii si progresistii bacauani asteapta ca liderii partidelor de la nivel national sa realizeze protocolul cadru, in functie de care se va stabili algoritmul candidaturilor in plan local. O intalnire importanta a sefilor Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) va avea loc vineri, 9 martie, in Capitala, unde va fi stabilita directia formatiunii politice pentru alegerile locale din vara. „In functie de ce se va discuta la aceasta intalnire a Biroului Permanent vom stabili si vom face publica lista cu candidatii pentru primarie si Consiliul Judetean“, a precizat Adrian Mironescu, presedintele UNPR Bacau.

 

In momentul de fata, UNPR Bacau are stabilita o lista cu 85 de candidati, primariile din judet si pentru Consiliul Judetean. „Nu avem, inca, nicio intelegere cu partenerii nostri din PDL, privitor la sustinerea unor candidaturi comune. In momentul de fata, eu sunt candidatul pentru Primaria Bacau, domnul Ovidiu Budeanu, este candidatul nostru pentru presedentia Consiliului Judetean si dupa cum bine stiti, Laurentiu Neghina este candidatul la Onesti“, a mai spus Adrian Mironescu. Liderul UNPR Bacau afirma ca in toate localitatile formatiunea politica si-a stabilit candidatul, dar ca o intelegere cu PDL Bacau poate fi realizata in orice moment. „Suntem dispusi la orice discutie cu democrat liberalii. Dar pana cand la nivel national nu va fi realizat protocolul cadru, nu putem incheia nicio intelegere“, a mai spus Mironescu.

 

In urmatoarele zile, in Bucuresti vor avea loc discutii pentru realizarea unui protocol comun intre PDL si UNPR, pe care se vor pune bazele la nivel local. Pe 15 martie, PDL Bacau isi va anunta candidatii pentru primarii si pana atunci este de asteptat ca intre liderii celor doua formatiuni, Gabriel Berca si Adrian Mironescu, sa fie incheiat un acord de sustinere pentru alegerile locale.

2 Comentarii

  1. IONICA ADRIANA spune:

    as dori va rog frumos din suflet sa iau legatura cu domnul O VIDIU BUDEANU.AM NEVOIE DE AJUTORUL DUMNEALUI!VA ROG DIN SUFLET!MULTUMESC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com