Un onestean a facut 40 de mii de euro prin metoda „accidentul“. A fost arestat pentru 30 de zile

Onesteanul Marian Tudorel Marian a reusit performanta sa fie persuasiv si sa convinga zece persoane ca cineva apropiat lor a avut un accident si ca e nevoie de bani pentru a-i ajuta. A castigat 40 de mii de euro din treaba asta. Acum este arestat pentru 30 de zile.
„Biroul de presa al Parchetului de pe lânga Curtea de Apel Bacau este împuternicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:
Procurori din cadrul Parchetului de pe lânga Judecatoria Onesti au dispus, la data de 23.10.2017, punerea în miscare a actiunii penale fata de inculpatul TANASACHE TUDOREL MARIAN pentru savârsirea, în concurs real si în stare de recidiva, a 10 infractiuni de înselaciune, prev. si ped. De art. 244 al. 1 si 2 Cod penal, cu aplicarea art. 41 al. 1 si art. 38 al. 1 din Cod penal.
În fapt, potrivit probatoriului administrat, a rezultat ca în perioada 21.06.2017 – 12.09.2017, inculpatul a indus în eroare, prin metoda ”accidentul”, persoanele vatamate N.M., R.E., A.S., N.V., T.I., G.E., E.M., M.S., S.S.M. si T.C., de la care a obtinut diferite sume de bani, prejudiciul total fiind de aproximativ 40.000 euro.
La data de 23.10.2017, inculpatul TANASACHE TUDOREL MARIAN a fost arestat preventiv pe o durata de 30 zile. Precizam ca punerea în miscare a actiunii penale reprezinta o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situatie, sa înfrânga principiul prezumtiei de nevinovatie recunoscut de lege în favoarea persoanei supuse cercetarii penale si prevazut de art. 4 Cod procedura penala si art. 6 al. 2 din Conventia Europeana a drepturilor Omului“.

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com