Un fan Anticoruptie a facut o pagina de Facebook DNA. Procurorii afirma ca este un fals care poate duce in eroare opinia publica

Procurorii DNA au luat la cunostinta de existenta unei pagini cu initialele si insemnele institutiei la care lucreaza. Astazi, Directia Nationala fan DNADNA nu are pagina de FacebookAnticoruptie a dat un comunicat prin care se delimiteaza de pagina falsa de social media. „Directia Nationala Anticoruptie a fost înstiintata asupra existentei, în reteaua de socializare Facebook, a unei pagini care contine elemente vizuale de identificare ce reproduc pagina web a institutiei. Utilizatorilor retelei de socializare Facebook le atragem atentia ca Directia Nationala Anticoruptie (DNA) nu detine nici un fel pagina sau cont de utilizator pe Facebook.
Mai mult, existenta unei pagini cu însemnele si denumirea institutiei reprezinta un fals, fiind un demers de natura frauduloasa care poate sa induca în eroare opinia publica. Precizam ca DNA, în calitate de detinator al marcii înregistrate la OSIM, (certificat de înregistrare nr. 128984 din data de 31.10.2013) are drept exclusiv de utilizare a însemnelor susceptibile de reprezentare grafica din continutul marcii. DNA anunta ca singura locatie a institutiei existenta în spatiul virtual este pagina de internet www.pna.ro, se arata in comunicatul DNA. Pagina de Facebook Directia Nationala Anticoruptie.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com