Un bacauan a fost ales vicepresedinte al Tineretului Liberalilor si Democratilor din România. Ce CV are Mihai Paduraru

Organizatia ALDE Bacau a reusit sa-si mai impuna o persoana in structurile nationale ale partidului. Mihai Paduraru (35) de ani a castigat functia de vicepresedinte al tineretului din ALDE la nivel national. Tot din Bacau au functii importante senatorul Viorel Ilie, fost primar al Moinestiului, ajuns acum ministru pentru Relatia cu Parlamentul dar si deputatul Constantin Avram.
Mihai Paduraru, potrivit CV-ului, este licentiate in comunicare si relatii publice, are un master in domeniul managementului institutiilor din administratia publica si lucreaza in domeniul vanzarilor de mai bine de 12 ani.

Comunicat: ALDE

In data de 26 mai 2017, la Palatul Parlamentului, s-a desfasurat Conferinta Nationala a Tineretului Liberalilor si Democratilor.
Pentru functia de Presedinte, a exista o singura candidatura, cea a lui Claudiu Daniel Catana, care a fost ales cu 550 de voturi din cele aproximativ 600 cat era numarul de delegati prezenti la Conferinta Nationala TLDE.
Din partea organizatiei judetene ALDE Bacau, a candidat Mihai Paduraru, presedintele TLDE Bacau, si membru in Biroul Politic Judetean, care a fost ales vicepresedinte. In varsta de 35 de ani, de profesie specialist in relatii publice, acesta isi desfasoara activitatea in privat de peste 17 ani, in prezent fiind manager la o companie multinationala.
“ Cred cu tarie ca schimbarile mult asteptate nu pot fi infaptuite decat de noi, prin fapte, iar postura de simplu spectator sau comentator pe retele de socializare nu aduce acea plus valoare pe care ne-o dorim cu totii sa o intalnim in jurul nostru in societate. Asadar am decis sa ma implic direct in politica. Consider ca este nevoie de mai mult pragmatism si viziune in conducerile institutiilor statului roman. Avem nevoie de oameni din mediul privat in sistemul public. Doar lucrand intr-un mediu concurential, poti face performanta reala. Institutiile statului sunt conduse inca in mare parte de oameni care toata viata lor au lucrat la stat. Acestia au administrat banii primiti de la nivel central sau pe circuitul institutional de la bugetul de stat, nu i-au facut ei. Este o diferenta mare intre a plati salarii, taxe si impozite la stat, pentru a incerca poate abia sa supravietuiesti pe o piata concurentiala, si a administra banii primiti de la bugetul public. Din aceste motive am ales sa ma alatur ALDE, pentru ca, consider ca inteleg foarte bine mediul de business si pentru ca acesta este singurul partid liberal din Romania care reprezinta mediul antreprenorial si face politici liberale cu adevarat “ a declarat Mihai Paduraru presedintele TLDE Bacau.
In momentul de fata ALDE Bacau, si-a marit numarul de reprezentati in structura centrala de conducere a partidului, dupa ce in urma cu o aproximativ o luna, in cadrul Congresului din 21-22 aprlile 2017, deputatul Constantin Avram, a fost ales vicepresedinte, iar ministrul Viorel Ilie, membru in Biroul Politic National.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , ,

2 Comentarii

  1. Mihai spune:

    Da, de acord cu Carmi.

  2. carmi1212 spune:

    Poate e momentul ca imaginea partidului sa fie reimprospatata de o figura noua si promitatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com