Tun in campania USL: Liberalul Romeo Stavarache umple buzunarele lui Victor Roman cu 5 milioane de lei

Primaria Bacau i-a atribuit consilierului judetean social democrat Victor Roman, din Vrancea, care detine firma Roman Impex Prest SRL, un contract de aproape cinci milioane de lei, pentru acoperirea gropilor din municipiul Bacau. Tot Victor Roman a pus umarul, asta iarna, la deszapezirea municipiului Bacau, de la el fiind cumparata sare de peste 300 de mii de lei.

Potrivit anuntului de pe site-ul achizitiilor publice- www.e-licitatie.ro, de contractul de lucrari pentru „imbracarea asfaltica” a strazilor din Bacau a fost interesata doar firma din judetul Vrancea. Desi institutia bacauana a primit o singura oferta, a firmei Roman Impex Prest SRL, a declarat-o castigatoare pe motivul pretului cel mai scazut!(foto) Administratia condusa de Romeo Stavarache a calculat suprafata de gropi de pe strazile din municipiu la 15,6 hectare, care va fi astupata, temporar, in perioada alegerilor, pentru care vor fi cheltuiti 5 milioane de lei (1, 144 milioane de euro). Din acesti bani, 10% reprezinta garantia de buna executie.

Victor Roman, client fidel al Consiliului Judetean Bacau

Omul de afaceri vrancean pare sa fi descoperit reteta succesului in contractele publice cu statul. A castigat contracte in zeci de primarii din judetele Moldovei si a ajuns si la inima sefilor din administratia bacauana. In judetul Bacau, condus de social democratul Dragos Benea, deja a asfaltat un drum judetean si a castigat si un contract de transmisie a sedintelor de Consiliu Judetean, prin postul de televiziune local Eurotv.

In plina campanie electorala, cand municipiul Bacau este impanzit de mesh-uri si panouri electorale, in acelasi stil, cu candidatii USL, Romeo Stavarache si Dragos Benea, Victor Roman castiga un contract a carui derulare si finantare tine strict de buna relatie cu sefii din Primaria Bacau.

 Gropile din Bacau vor fi astupate in campania electorala cu 5 milioane de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com