Isterie electorala: Forte de ordine si slujbe religioase la inaugurarea pasajului subteran din Bacau

Bacauanii aflati astazi, din intamplare, la intrarea in Pasajul subteran Stefan Guse-Oituz nu au inteles de la inceput de ce atatea forte de ordine. Unii au crezut ca se vor face arestari pe motivul fraudarii fondurilor europene. De fapt, politistii si jandarmii au venit deorece in Bacau a fost prezent noul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului- Eduard Hellvig, chemat pentru cea mai mare minune a tehnicii din lume. In Bacau s-a facut un pasaj subteran. O lucrare cu multe probleme, musamalizate, prin influenta politica. Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, nu are insa, nicio implicare, deoarece actele au fost semnate de subalterni.  La inaugurea pasajului din Bacau au cantat si vreo 20 de preoti, coordonati de PS Ioachim Bacauanul. Slujba religioasa a avut si rolul de a spala pacatele celor care si-au tras bani frumosi din aceste lucrari. Dealtfel, episcopul vicar Ioachim Bacauanul este la mana oamenilor grei din politica, deoarece trebuie sa finalizeze lucrarile la Catedrala Inaltarii Domnului din Bacau, finantata in mare parte din fondurile Consiliului Judetean si a Primariei Bacau. Deoarece anul acesta Consiliul Judetean a decis sa faca o partie de schi la Slanic Moldova, efortul financiar pentru finalizarea lucrarilor va fi sustinut de primarie. Si campania preotilor va merge in aceeasi directie.

De la inaugurarea pasajului subteran nu au lipsit directori, deputati, aghiotanti si alte personaje care vor sa fie vazute in prim plan. Toti au vrut ca in acest fel sa-i arate fidelitate lui Romeo Stavarache. In multime sau in bataia camerelor de luat vederi au fost prezenti: Constantin Apostol, directorul ADR NE, Romeo Fratila, directorul Garzii Financiare, Corneliu Pricope, directorul Agentiei de Dezvoltare Locala, alti directori din Primaria Bacau, deputatul Ionel Palar, venit sa fie in poza langa Romeo Stavarache, Razvan Gaina, directorul CRAB si om de afaceri la Branpis, Dragos Benea, presedinte al Consiliului Judetean Bacau s.a.

Romeo Stavarache a ajuns in cateva clipe la Penitenciar

Preotii s-au rugat, oamenii de afaceri au suspinat si in cele din urma a fost taiata panglica. In mod simbolic, primul care a trecut cu masina Pasajul subteran Stefan Guse Oituz a fost primarul Bacaului, Romeo Stavarache. Cei 87 de metri de pasaj subteran au fost parcursi in doar cateva secunde de edil. Iesirea din pasaj da exact in poarta Penitenciarului Bacau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com