Tudorita Lungu a castigat alegerile la PDL Bacau (Galerie foto-video)

Democrat liberalii bacauani si-au ales astazi noua conducere, in cadrul Consiliului de Coordonare PDL, desfasurat la sala Ateneu din Tudorita Lungu (2)Bacau, unde au participat 455 de delegati din tot judetul. Tudorita Lungu, presedinte interimar in ultimile luni al Organizatiei judeteane Bacau a Partidul Democrat Liberal a castigat alegerile, avandu-l contracandidat pe Petrica Mihaila. Dupa numararea voturilor, Tudorita Lungu a adunat 299 de buletine, iar Petrica Mihaila, 151. Doar patru buletine de vot au fost invalidate de comisia electorala. Tudorita Lungu a fost sustinuta si de conducerea de la nivel national, dovada fiind si mesajul presedintelui Vasile Blaga, transmis printr-un alt lider marcant-Gheorghe Flutur.

Tudorita Lungu (51 de ani) este licentiata in Finante si Contabilitate (Iasi) dar are si alte specializari, capatate in anii de administratie publica si management al unor firme private. A Petrica Mihailacondus serviciul contabil al SC Meta-Tex (Luceafarul), unde ulterior, in 1994-1999 a avut functia de director economic. Pana in 2005  a condus firmele SC Rostylle SA Bacau si SC Triptic Star SRL Bacau (a fost director al cotidianului Monitorul de Bacau). In 2005, in timpul mandatului Partidului Democrat, a ocupat functia de director al Directiei Apelor Siret, functie pe care a detinut-o pana in 2007. Ulterior a ocupat functii de consilier al Directiei Apelor Siret sau al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala. In anii 2009-2010 a fost subprefect al Bacaului, apoi director al Cancelariei Prefectului Bacau, iar in ultimii doi ani, director economic la Casa Judeteana de Pensii Bacau. Este membru al Partidului Democra (Liberal) din 1998. Este casarorita, are doi copii, iar in partid este apreciata ca un bun organizator si o persoana loiala si serioasa.

In cadrul Consiliului de Coordonare al PDL Bacau, Tudorita Lungu a accentuat asupra deficientelor constatate in ultimii ani in partid. Inainte de incetarea mandatului de presedinte interimar si de alegeri, ea a facut o scurta expunere a activitatii ultimilor 7 luni (video). Tudorita Lungu (1)„USL a demonstrat in doar un an de zile ca sunt incapabili sa produca politici coerente pentru Romania. Stiu doar sa impoziteze si sa accizezeDe la 1 ianuarie, in urma taxelor noi introduse pe cladirile speciale si marirea pretului la combustibil, guvernul Ponta va ingropa firmele care produc si dau locuri de munca. De aceea este nevoie din nou de forta dreptei in Romania. Primul test sunt alegerile europarlamentare. Niciodata PDL nu a reusit sa ia conducerea in judetul Bacau sau in municipiul resedinta de judet. In 2016, acesta trebuie sa fie telul nostru“, a spus Tudorita Lungu. (Galerie foto)

Pentru functia de primvicepresedinte au candidat conferentiarul universitar Andrei Paraschivescu (preferat de Tudorita Lungu) si Cosmin Curelea (Casin). Alegerile au continuat si pentru desemnarea secretarului general si al vicepresedintilor (10 mandate). Andrei Paraschivescu a fost ales ca primvicepresedinte, cu 250 de voturi. Cosmin Curelea a adunat 186 de voturi. Deoarece delegatii la Consiliul de Coordonare al PDL Bacau au plecat dupa acest tur de scrutin, pentru celelalte pozitii din partid urmeaza sa aiba loc alte alegeri.

Mirela Olariu (2)Alegeri PDL Bacau, sala Ateneu (3)Obiectivele noului Birou Permanent Judetean al PDL Bacau au fost definite tot astazi. Din punct de vedere organizatoric, PBJ va urmari finalizarea reorganizarii filialelor locale, organizarea de alegeri libere si stabilirea de atributii politice si organizatorice, foarte clare pentru fiecare membru. Din punct de vedere electoral, BPJ isi doreste rezultate in 2014 si 2016 peste media de la nivel national. Iar din punct de vedere politic se va incerca monitorizarea managementului institutiilor din Bacau, elaborarea de proiecte alternative, sanctionarea abuzurilor primarilor si presedintelui CJ Bacau, sustinerea proiectelor care aduc bunastare cetatenilor judetului, indiferent de cine sunt initiate.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com