Trupa rock Masked Toys a filmat primul videoclip in talpile goale pe scena Teatrului Bacovia

Sorin Antohi (voce si chitara bass) si Bogdan Simion (chitara solo), alaturi de mai tinerii lor colegi de trupa Lucian Anghel (vocal), Bogdan Stanciu (chitara solo) si Sergiu Dimidof (tobe) au cântat pentru prima data în talpile goale.

 Alin Leanca Photography


Alin Leanca Photography

 

Alin Leanca Photography

Alin Leanca Photography

Totul pentru realizarea unui videoclip, care va fi lansat luna aceasta. Filmarile au avut loc la începutul lui aprilie, pe scena Teatrului “Bacovia”, unde cei cinci membri ai trupei au vrut sa se arate în fata fanilor naturali, “descaltati” de artificial si fals. “Am venit în fata celor care ne plac si respecta muzica asa cum suntem noi. Adica niste oameni naturali, cu experientele noastre, cu vietile noastre, cu toate trairile noastre, cu emotiile noastre”, a explicat Sorin Antohi, unul dintre cei mai vechi membri ai trupei rock.

old rock BacauLansarea clipului va avea loc la sfârsitul acestei luni, în Bucuresti. Trupa Masked Toys este cea mai veche trupa rock din Bacau care mai concerteaza si în acest moment. A fost înfiintata în 1993 si au obtinut peste 10 premii nationale la festivaluri de gen.

Masked Toys a fost în finala Wacken Metal Battle 2012, alaturi de alte trei trupe românesti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com