Travel Europa are cea mai mare piscina din Bacau/ Singura oaza la E85(Galerie foto)

Motelul Travel Europa (fostul Motel Euro Ema) si-a îmbunatatit oferta turistica prin realizarea unei piscine, cea mai mare din judet, si realizarea unui club house, în aer liber. Investitia a fost finalizata de curând. În momentul de fata, Motelul ”Travel Europa”, aflat la 10 kilometri de Bacau si 30 de Roman, pe soseaua europeana E85, ofera cel mai bun raport calitate/ pret al serviciilor si cea mai diversificata gama de divertisment.

 

”Ma bucura realizarea acestei investitii, care completeaza oferta Complexului ”Travel Europa. Acum putem oferi un pachet turistic complet, singurul din zona, la cele bune preturi. Acesta este un loc pentru toti, totul într-un loc”, a precizat Iulian Ursache, administratorul complexului turistic Travel Europa. Doar la ”Travel Europa” exista cazare la pretul de 25 de lei/ loc, pentru camerele de patru persoane, si de  60-70 de lei, pentru camerele single sau duble. Meniul zilnic, care este valabil non stop, este doar 9,9 lei. Motelul dispune de o sala de mese generoasa si camere mari si este locul de organizare a unor evenimente fericite din viata oricui. În orice perioada a anului aici se orgnizeaza nunti si botezuri. Locatia dispune si de o terasa, amenajata rustic, cu stuf si multe flori. Familiile care au copii au la dispozitie si un mic parc de joaca, un bazin cu pesti si o atmosfera generala relaxanta.

 

IDAJO Club si piscina

 

IDAJO înseamna 550 de metri patrati de piscina, club house, sezlonguri, bar, toalete moderne, dusuri si program non stop. Piscina a fost deschisa zilele acestea la doar 10 kilometri de orasul Bacau, pe soseaua europeana E85, în parcarea Complexului Turistic ”Travel Europa” (fostul Motel Euro Ema). Un spatiu de 4500 de metri patrati a fost amenajat pentru a oferi o atmosfera exotica celor care nu-si permit sau nu timpul de a ajunge pe litoral. Plaja de nisip de 2 mii de metri patrati amenajata în plin câmp, cele 500 de sezlonguri vin sa completeze oferta complexului turistic Travel Europa.

”Am dorit ca prin aceasta investitie sa creem un spatiu de agrement, cu facilitati multiple, la preturi accesibile. În timpul saptamânii, intrarea este de 10 lei iar în zilele de vineri, sâmbata si duminica, de 15 lei. Copii pâna în 14 ani beneficiaza de gratuitate. Deoarece suntem în plina vara, vom veni cu promotii si alte surprize pentru clientii nostri”, a declarat Amalia Alina Istrate, administrator al IDAJO. Clubul IDAJO vine cu muzica de calitate, cocktailuri, animatoare dar si premii. Amplasat în incinta piscinei, completeaza atmosfera exotica a locului. Discoteca în aer liber permite accesul la psicina dar si la celelalte facilitati ale complexului turistic. Intrarea pentru clientii piscinei va fi libera, iar pentru noii clienti, care bat la usa la miezul noptii, la un pret modic.

 

 

3 Comentarii

  1. cristache spune:

    SUPERB, DACA ATI AMENAJA SI LOC DE JOACA PT COPII SI CHIAR O PISCINA MICA AR FI SUPERRRRRRRRR OK.
    ORICUM FRUMOS

  2. Je ni Leonte spune:

    Drumul care trece prin fata complexului,deci sa se ajunga la piscina ,este la E-85 si nu E-86. derutati ,ducumentati-va !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com