Topul liceelor din judetul Bacau dupa Bacalaureat 2019. Colegiile Alecsandri, Vranceanu si Ferdinand ocupa primele locuri

Colegiile Alecsandri, Vranceanu si Ferdinand continua sa fie cele mai bune din judetul Bacau si dupa rezultatelor de la Bacalaureat 2019. Potrivit cifrelor centralizate dupa afisarea rezultatelor, in tot judetul Bacau sunt patru elevi care au luat examenele cu nota 10, din care trei din Bacau si unul din Onesti. În topul pe judete, Bacaul ocupa un loc fruntas, dupa sectorul 4 din Bucuresti, Cluj si Iasi, cu o rata de promovabilitate de 75%.

La Colegiul National ”Vasile Alecsandri” au fost inscrisi 238 de candidati din care au promovat 236, la Colegiul National ”Gheorghe Vranceanu”, din 209 inscrisi, 208 au promovat iar la Colegiul National ”Ferdinand l” din 170 de absolventi inscrisi, 166 au trecut Bac-ul, iar 3 nu s-au prezentat la probe.

În  topul celor mai bune licee se afla si: Colegiul National ”Mihai Eminescu”, Colegiul National ”Ion Ghica”, Colegiul National ”Costachi Negri” din Tg Ocna, Colegiul National  ”Dimitrie Cantemir” din Onesti, Colegiul National ”Grigore Moisil”, Colegiul National ”Sf Iosif” si Colegiul National de Arta ”George Apostu”.

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com