Teodor Melescanu, fostul sef SIE, candideaza la prezidentiale pentru un partid de stanga, impotriva lui Victor Ponta

Partidul Dreptatii Sociale a anuntat Biroul Electoral Central (BEC) ca va depune astazi candidatura lui Teodor Melescanu, care a demisionat

sursa foto: stiripesurse.ro

sursa foto: stiripesurse.ro

ieri din functia de director al Serviciului de Informatii Externe. Fostul liberal, aflat in gratiile lui

Liderii PDS la o intalnire la Hanul Razesilor in 2013

Liderii PDS la o intalnire la Hanul Razesilor in 2013

Traian Basescu, va veni un mesaj politic de stanga, pentru reformarea clasei politice, care ar putea rupe voturi bune de la Victor Ponta, candidatul Partidului Social Democrat.

Duminica, Robert Turcescu, luni, Teodor Melescanu

Dupa incindentul ciudat de duminica in care jurnalistul Robert Turcescu, de la B1TV, a mimat disperarea, delirul mistic, in dorinta de a face

dezvaluirea ca ar fi ofiter de informatii, sub acoperire, luni, Traian Basescu anunta demisia lui partidul dreptatii socialeTeodor Melescanu.Cele doua mutari par a-l avea in spate pe presedinte, disperat sa scoata din cursa pentru prezidentiale pe liderul PSD, Victor Ponta.

Convertire emotionanta la „basism„

Convertire emotionanta la „basism„

Tot ieri, Partidul Dreptatii Sociale (PDS), un partid cu o doctrina asemanatoare cu cea a PSD-ului, dar mai radicala, anunta ca il vor avea drept candidat pe Teodor Melescanu. Totodata, este usor de remarcat confuzia care se poate crea, mai ales pentru persoanele mai putin pregatite din mediul rural, intre PSD si PDS.

Potrivit comunicatului Administratiei prezidentiale, Traian Basescu a trimis luni o scrisoare presedintelui Senatului,Calin Popescu-Tariceanu, si presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. „Stimate domnule presedinte, în temeiul Art. 65 alin. (2) lit. h) din Constitutia României, republicata, va propun sa luati act de demisia din functia de Basescu le-a promis sprijinul actualilor actionari ai RAFO Onestipumnul lui pontadirector al Serviciului de Informatii Externe a domnului Teodor-Viorel Melescanu si sa declarati vacanta aceasta functie, urmând ca Parlamentul sa adopte o hotarâre conform Art. 76 alin. (2) din Constitutie”, se arata in scrisoarea presedintelui Romaniei.

 

Un comentariu

  1. ax spune:

    Alt mare caracter. Colcaie tarisoara asta cu securisti.Melescanu nu a fost niciodata liberal , a fost si este in continuare un securist ordinar , iar in functiile inalte pe care le-a ocupat nu s-a remarcat decat prin faptul ca nu misca un deget fara sa-si primeasca spaga cuvenita.A primit lectii in acest sens de la fostul ministru de externe comunist Stefan Avram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com