„Temelia casei tale“, turnata prin calificare la Interactiv Ro Consult

Joi, 22 noiembrie, Interactiv Ro Consult a anuntat finalizarea cu succes a proiectului european „Calificarea-Temelia Casei Tale“, care a beneficiat de o finantare de peste 912 mii de lei. În ultimile 18 luni, în judetele Regiunii Nord Est (Bacau, Neamt, Iasi, Botosani, Suceava si Vaslui) au fost organizate cursuri de calificare în domeniul constructiilor. 650 de angajati au fost consiliati in privinta carierei si informati asupra oportunitatilor, iar 105 dintre ei s-au calificat in meseriile de dulgher, tamplar, parchetar, instalator apa-canal, fierar betonist si izolator.

 

Conferinta de presa care a anuntat inchiderea proiectului „Calificarea-Temelia Casei Tale“, finantat prin POSDRU, a avut loc pe strada Razboieni, nr 7, la centrul Lider Academy, in prezenta reprezentantilor Interactiv Ro Consult, Ramona Luiza Darlea si Andra Oros.

Partnerul de succes pentru acest proiect european a fost Asociatia „Un zambet Bacau“, cu care Interactiv Ro Consult a desfasurat mai multe actiuni si in cadrul altor proiecte. „„Calificarea-Temelia Casei Tale“ este un proiect de succes pe care l-am desfasurat in ultimile 18 luni. Nu au fost probleme de niciun fel cu finantarea, pentru ca si noi am depus toate eforturile si am respectat intru totul toate sarcinile din proiect. Mai mult, la final chiar ne-am depasit indicatorii prevazuti in contractul de finantare“, a precizat Ramona Luiza Darlea, coordonatorul proiectului Interactiv Ro Consult.

Proiectul finantat prin Programul Operational Regional, Dezvoltarea Resurselor Umane a urmarit cresterea nivelului de informare a angajatilor cu privire la oportunitatile de formare profesionala continua, cresterea adaptabilitatii angajatilor din constructii dar si organizarea de cursuri de calificare. „In cadrul proiectului au fost consiliati 631 de angajati. Serviciile de consiliere si orientare profesionala au presupus aplicarea si interpretarea de teste aptitudinale privind autoevaluarea si cunoasterea de sine, dezvoltarea personala, planificarea carierei, identificarea nevoilor de fiormare, solutii de integrare pe piata muncii si managementul informatiei. Totodata, 650 de persoane au informate pe tot parcursul campaniei noastre. Au fost obtinute 4 acreditari pentru meserii cerute pe piata muncii, in domeniul constructiilor, 105 persoane au fost calificate iar toate acestea au fost mentionate si pe pagina noastra web“, a mai mentionat Luiza Ramona Darlea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com