„Teatru de Kartier“, la Diesel Pub, în piesa „O familie fericita“

Valentin Braniste si Alina Neagu, (Teatru de Kartier), actori ai Teatrului Municipal Bacovia, vor oferi duminica, intre orele 20 si 21, momente de arta teatrala, inspirate din viata de zi cu zi, in Diesel Pub din Bacau.

Valentin Braniste si Alina Neagu FOTO Alin LEANCA

Textul piesei „O familie fericita“ a fost scris de Valentin Braniste (Bolat), cunoscut si pentru alte creatii, jucate in toata tara( „Spovedania unei videochatiste“, „Tranzit“ (n.r. despre imigrantii musulmani), „London Escort“, „Dirty Sex“, „MMA“ s.a.) . „O familie fericita“ incepe cu povestea unui fost interlop, care infiaza o fata. „Dar umbrele trecutului revin peste viata lor de victime minore ale sistemului de care s-au folosit altii la randul lor.Piesa este o comedie neagra cu mult jargon de cartier dar cu suferinte academice. E un text inspirat din prapastia dintre generatii,el fost interlop ea crescuta la orfelinat .

O lume urbana cu o vibratie joasa de beton care tinde spre ,,a fi realizat in viata”prin mijloace penale,emigrare sau adaptarea la schimbare specifica balcanismului pe care il raportam tot timpul la occident.Un tata care face compromisuri pentru fiica lui viata lui fiind insasi un compromis.

O fata adoptata care se chinuie sa descopere doi intr-unul adica mama si tata in acest golan romantic din garda veche.Pasiunea lui sunt cartile de paranormal pasiunea ei Londra zona 1 .La fiecare 5 minute un roman pleaca afara.Piesa e o fresca sociala cu grafitti scris in sange despre sufletul care-si sterge lacrimile cu hartie igienica ieftina gri“, afirma actorul Valentin Bolat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com