Târgul Firmelor de Exercitiu, editia a Vll-a. Colaborare cu mediul universitar din Bacau pentru incurajarea spiritului antreprenorial

La editia a 7-a a targului s-au inscris peste 100 de firme de exercitiu. Doar 24 dintre ele au participat efectiv cu standuri la expozitia care a avut loc vineri, 12 aprilie 2019, începând cu ora 11, la Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov” Bacau.
Peste 500 de elevi si profesori sau înscris la concurs. Au avut standuri foarte bine puse la punct si apreciate si Uniunea Armenilor, Filiala Bacau (presedinte Vasile Agop) si Comunitatea Evreilor din Bacau (presedinte Hainrich Brif).
Evenimentul a fost organizat de Colegiul Economic „Ion Ghica” Bacau (Ovidiu Relu Cojocaru-director si Gabriel Stan-director adjunct) si a fost sprijinit de autoritatile locale si Inspectoratului Scolar Judetean Bacau.
Pentru sustinerea firmelor de exercitiu si incurajarea spiritului antreprenorial inca de pe bancile scolii au fost prezenti profesori care reprezinta cele doua universitati din Bacau (Carol Schnakovszky, rector al Universitatii Vasile Alecsandri si Violeta Urban, decan al Facultatii de Stiinte Economice, Juridice si Administrative din cadrul Universitatii George Bacovia) ministrul Viorel Ilie, senator si fost primar al Moinestiului s.a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com