Targ de nunti si turism la Central Plaza

Camera de Comert si Industrie Bacau organizeaza în perioada 23 – 25 noiembrie 2012, la Central Plaza Bacau, Targul de Nunti, care a ajuns La editia a 10-a dar si Targul de Turism, manifestare expozitionala aflata la editia a 7-a. Programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00 – 19.30.

 

La editiile de toamna ale acestor evenimente, pe o suprafata de expunere de 800 mp, sunt prezente peste 40 de firme din toata tara: producatori de rochii pentru mirese, organizatori de evenimente, firme de sonorizare, filmare, decoratiuni, vinuri din podgorii renumite, restaurante, agentii de turism, spatii de cazare, turism balnear, turism rural si agroturism.

 

„Urmare a campaniei de promovare desfasurate, estimam un numar de peste 4.000 de vizitatori interesati de tematica celor doua evenimente”, a precizat Mihai Tulbure, directorul CCI Bacau.

 

Partener

i in organizarea evenimentului:          Patronatul din Turism si Alimentatie Publica Bacau, Patronatul Producatorilor din Industria Usoara Bacau, Patronatul Prestatorilor de Servicii Bacau, Patronatul Comerciantilor Bacau si Centrul Europe Enterprise Network – RO Bacau

Parteneri media:                                         Realitatea TV Bacau, Euro TV, Impuls TV, TV Kit Onesti,

Radio 21, Vibe FM, Radio ZU, Kiss FM, Magic FM, Connect FM,                    Radio Kit, Impartial de Bacau, Ziarul Ora 25, Info Trotus, Sapte Seri, Zile si Nopti, Ghidul Miresei , www.bacau.info.ro, www.labacau.ro, www.ziaruldegarda.ro, www.autenticpromotion.ro, www.ghidulbacaului.ro, www.judetulbacau.ro, www.inimabacaului.ro, www.revistabacau.ro, www.bacauonline.com, www.bacau.net, www.publicitateabacauana.ro, www.publicitateabacauana.ro, www.megabacau.blogspot.com.

 

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com