Targ de imbracaminte si incaltaminte de vara

Camera de Comert si Industrie (CCI) Bacau organizeaza in perioada 18-22 mai, la Central Plazza din Bacau un targ de incaltaminte si imbracaminte pentru sezonul de vara. Reprezentantii Camerei afirma ca preturile produselor vor fi mai reduse decat in magazine. Programul de vizitare este zilnic, intre orele 10-20.

 

„Sunt prezenti în calitate de expozanti peste 60 de agenti economici din 17  judete ale tarii, care prezinta o gama larga de produse: confectii de sezon pentru adulti si copii, încaltaminte si produse de marochinarie, dresuri si lenjerie intima, confectii din piele, produse pentru copii, lenjerii de pat, cosmetice, bijuterii, artizanat si produse alimentare”, ne-a precizat Mihai Tulbure, directorul CCI Bacau.

 

 

Parteneri media: Realitatea TV, Euro TV, 1 TV Bacau, Radio 21, Vibe FM, Radio ZU, Kiss FM, Magic FM, Ziarul de Bacau, Observator de Bacau,             Impartial de Bacau, Zile si Nopti, Sapte Seri, Business Texin, Bacaul economic, Ziarul de Garda (www.ziaruldegarda.ro) www.dinbacau.ro, www.inimabacaului.ro www.bacau.info.ro, www.judetulbacau.ro, www.labacau.ro,  www.ghidulbacaului.ro, , www.autenticpromotion.ro, www.kristofer93.com,                             www.megabacau.blogspot.com.

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com