Târg de Craciun la Central Plazza

Camera de Comert si Industrie (CCI) Bacau, in perioada 14-18 decembrie, organizeaza la Central Plazza din Bacau un targ de Craciun. Programul de vizitare este intre orele 10 si 19.30.

„Sunt prezenti în calitate de expozanti, peste 80 de agenti economici din 17  judete ale tarii si municipiul Bucuresti, care ofera, la cele mai bune preturi, o gama larga de produse de calitate: confectii de sezon pentru adulti si copii, încaltaminte si produse de marochinarie, dresuri si lenjerie intima, confectii din piele si blana, articole pentru copii, jucarii, decoratiuni, cosmetice, bijuterii, artizanat si produse alimentare. Participând la tombola, vizitatorii pot câstiga si numeroase premii oferite de expozanti. Extragerile vor avea loc sâmbata, 17 decembrie 2011, la ora 14.00“, a spus Mihai Tulbure, directorul CCI Bacau.

 

Parteneri media: Realitatea TV, Euro TV, 1 TV Bacau, Radio 21, Vibe FM, Radio ZU, Kiss FM, Magic FM, Ziarul de Bacau, Observator de Bacau,  Ziarul de Garda (www.ziaruldegarda.ro) Impartial de Bacau, Ziarul Ora 25, Zile si Nopti, Sapte Seri, www.dinbacau.ro, www.inimabacaului.ro, www.bacau.info.ro, www.judetulbacau.ro, www.labacau.ro, www.ghidulbacaului.ro, www.autenticpromotion.ro,   www. megabacau.blogspot.com.

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com