Charter Bacau-Antalya, de pe 4 iunie 2012 (Galerie foto)

Paralela 45 anunta lansarea ofertelor pentru vara lui 2012 dar si un Charter Antalya, cu plecare din Bacau. Conferinta prin care se vor face publice noutatile are loc astazi, de la ora 11.30, la Hotel Dumbrava.

Charterul spre Antalya-Turcia va opera in Bacau incepand cu 4 iunie, in fiecare luni, pana in data de 10 septembrie, cat tine sezonul estival pe litoralul turcesc. Mai mult, charterul are un orar de zbor comod, cu plecare din Bacau, de la ora 14.30 si aterizare la 16.55 in Antalya. Returul este cu plecare de la ora 11.50 din Turcia, cu aterizare la 13.45 acasa, in Bacau.

„Oferta in care este inclus charterul este complexa si cuprinde peste 65 de hoteluri de 4 si 5 stele. Vorbim aici de hoteluri consacrate si cunoscute de piata romaneasca. Turistii vor avea permanent ghizi in limba romana“, a spus Dumitru Nanescu, director Inter- Tour, partener cu Paralela 45.

Dansatoarea din buric

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , , , ,

Un comentariu

 1. Catalina spune:

  Serviciile hoteliere sunt ireprosabile!
  Recomand cu placere concediul in Turcia. Nu ai timp sa te plictisesti, serviciile sunt foarte bune si promte, iara amintirile cu care ramai sunt de neuitat.
  La un pret poate mai mic decat in Romania, beneficiezi de servicii de calitate, aplicate la timp, cu seriozitate si respect.
  Daca esti familist, insotit de copii in vacanta, pe perioada sejurului de 5-7 nopti, nu intri in panica pentru copii, ca s-au plictisit, ca fac insolatie etc. Efectiv exista in gradina, curtea unui hotel de 4-5 stele circa 5 locuri de joaca , amenajate pentru cei micisi personal care are grija de ei. Practic esti rasfatat :).
  Trebuie precizat ca in Turcia, pe langa activitatile din hotel, poti participa la excursii , croaziere, unde au loc diverse activitati precum: concursuri, dansuri, sedinte foto, plaja, etc. Un exemplu de excursie este la Pamukkale, unde va garantez un peisaj de vis si o atmosfera de poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com