Targ de Carte si Oferta Educationala 2012, la Central Plazza din Bacau

Camera de Comert si Industrie Bacau, în parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Bacau, organizeaza in perioada 2-4 mai, la Central Plazza din Bacau doua manifestari expozitionale, cu vanzare: „Oferta educationala“ si „Targ de Carte“. Daca oferta educationala este deja traditie, in acest an organizandu-se a 10-a editie, targul de carte este organizat in premiera. Deschiderea oficiala va fi miercuri, 2 mai, de la ora 13, iar programul de vizita in urmatoarele doua zile va fi intre 10 si 18.

La aceste targuri si-a anuntat prezenta principalele unitati de învatamânt liceal si universitar din judetul Bacau si nu numai, dar si edituri de renume din România. Evenimentele vizeaza promovarea imaginii si prezentarea conditiilor de studiu din unitatile de învatamânt în rândul tinerilor, a informatiilor privind cariera, în vederea cresterii calitatii pregatirii si orientarii profesionale a acestora si ofera vizitatorilor posibilitatea de a lua contact cu noutatile din domeniile mijloacelor de învatamânt si instrumentelor educationale, al manualelor scolare, cartilor de literatura si cartilor de specialitate.

Parteneri media:       Realitatea TV Bacau, Euro TV, 1 TV Bacau, Impuls TV, Ziarul de Bacau, Impartial de Bacau, Ziarul Ora 25, Sapte Seri, Zile si Nopti, www.bacau.info.ro, www.labacau.ro, www.ziaruldegarda.ro, www.autenticpromotion.ro, www.ghidulbacaului.ro, www.judetulbacau.ro, www.inimabacaului.ro, www.revistabacau.ro, www.bacauonline.com, www.publicitateabacauana.ro, www.megabacau.blogspot.com.

Evenimentul se va bucura de prezenta si participarea scolarilor, liceenilor, studentilor, parintilor, cadrelor didactice, precum si a reprezentantilor autoritatilor locale, asociatiilor patronale, ONG-urilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com