Swimathon 2014 va avea loc la Bacau pe 30 octombrie

Fundatia Comunitara Bacau va invita sa participati la SWIMATHON, un eveniment de implicare comunitara care reuneste importante ONG-uri locale, zeci de înotatori, zeci de firme si peste o mie de participanti. Competitia din 2014 va avea loc pe 30 octombrie. Locatia aleasa este Bazinul Olimpic de Înot Bacau.

swimathon BacauÎn Bacau, Swimathon se afla la a doua editie. În 2013, 1000 de bacauani, 8 organizatii neguvernamentale din Bacau, 68 de înotatori, 12 echipe au intrat la apa. Suma totala donata la eveniment a fost de 84110 lei. Au fost finantate urmatoarele organizatii: ASOCIATIA LUMINA – Proiect Impreuna la masa copilariei, NEGHINITA – Proiect Centrul Cultural Neghinita, FUNDATIA DE SPRIJIN COMUNITAR – Swim for a dream! Si eu vreau la liceu!, INNER WHEEL/CENTRUL DANIEL – Camera senzoriala pentru copii, MUTATIS MUTANDIS – Proiect Centrul Judetean de Urgente Psihologice, BETANIA – Proiect 7 copii cu autism învata sa vorbeasca, Fundatia Comunitara Bacau – Program de voluntariat YouthBank.

 

ONG-urile si grupurile de initiativa pot înscrie proiecte pâna pe 10 octombrie 2014. Pentru informatii actualizate, înscrieri si donatii, accesati site-ul www.fundatiacomunitarabacau.ro/swimathon.

 

SWIMATHON este un mecanism de strângere de fonduri pentru cauze proprii, grupuri de initiativa si ONG-uri, bazat pe un eveniment sportiv. Organizat sub forma unei competitii de inot, evenimentul  ofera cadrul în care persoane publice, companii, organizatii non-guvernamentale si persoane fizice au oportunitatea de a atrage sustinatori, sponsori si donatori oportunitatea de a sustine cauze importante. Anterior evenimentului, participantii desfasoara campanii cu scopul de a strânge cât mai multe angajamente de plata de la colegi, cercul de prieteni, cunostinte, parteneri, companii – acestia sustin înotatorul/ echipa dorita cu o suma pentru fiecare lungime de bazin înotata.

Swimathon se desfasoara de sase ani în România prin fundatiile comunitare locale si a finantat pâna acum peste 300 de proiecte cu 800.000 lei. În anul 2014, Swimathon are loc în sapte orase din tara: Alba Iulia, Bacau, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Ploiesti.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com