Strada Aeroportului, modernizata printr-un proiect comun derulat de Primarie si Consiliul Judetean

Strada Aeroportului din Municipiul Bacau va fi modernizata si redimensionata la 4 benzi de circulatie printr-un proiect ce va fi realizat în comun de Primarie si Consiliul Judetean, în cursul acestui an. „Parteneriatul administrativ pe care-l propun Consiliului Local reconfirma faptul ca, împreuna cu CJ Bacau, venim cu proiecte concrete pentru Bacau si bacauani“, a precizat primarul Cosmin Necula, intr-o postare pe Facebook.

GOOGLE street view: Strada Aeroportului Bacau

Municipiul Bacau, asemeni si altor municipii din tara, a avut de suferit de pe urma schimbarii politicii fiscale. Bugetul, mai mic cu peste 27 de milioane fata de ceea ce era estimat, dupa vechile prevederi fiscale, va fi rectificat in a doua parte a anului. Pana atunci, Consiliul Judetean Bacau va incepe constructia strazii Aeroportului, investitie de aproximativ 13 milioane de lei.
În aceeasi postare, primarul municipiului Bacau afirma ca „dezvoltarea Aeroportului International „George Enescu”, situat în Municipiul Bacau, impunea regândirea infrastructurii rutiere adiacente. Modernizarea strazii Aeroportului are o valoare de peste 13 milioane lei (din care 10,85 milioane lei lucrarile propriu-zise de constructie). Proiectarea este terminata, iar procedurile de expropriere sunt pe final, astfel încât licitatia pentru executia lucrarii va fi organizata în cel mai scurt timp.
Asocierea CL – CJ are o dubla semnificatie si motivatie: aeroportul este un obiectiv de investitii aflat în portofoliul CJ, dar de importanta strategica pentru dezvoltarea Municipiului Bacau. Prin politica fiscal-bugetara promovata în 2018, Guvernul a privat Municipiul Bacau de o alocare importanta de bani din cotele defalcate, premisele fiind ca odata cu rectificarea bugetara ce se va opera la mijlocul anului acest „deficit” sa fie acoperit. Multumesc Consiliului Judetean Bacau pentru implicarea în cadrul acestui proiect. Parteneriatul institutional arata ca PSD se tine de cuvânt pe marile proiecte administrative“, a mai spus Cosmin Necula.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com