Stiinta Bacau -Unic Piatra Neamt (3-0)

Stiinta Bacau a câstigat duminica, la Piatra Neamt, partida cu Unic, din cadrul etapei a XIII-a a Diviziei A1 de volei feminin. Miercuri, de la ora 14, în Sala Sporturilor din Bacau, Stiinta va juca împotriva formatiei SCMU Craiova, în etapa a XIV-a a campionatului.Unic Piatra Neamt - Stiinta Bacau (2)

Sportivele de la Stiinta Bacau au reusit sa se impuna cu 3:0 (25-17, 25-22, 25-15). Potrivit unui comunicat al Stiinta Bacau evolutia bulgaroaicei Tsvetelina Zarkova, proaspat intrata în echipa bacauana, a fost notabila, chiar daca a fost trimisa în teren în finalul setului al treilea.„Realitatea e ca a fost un meci slab facut de jucatoarele noastre, dar eu pun acest lucru pe oboseala lor, dupa drumul în Rusia. Desigur ca vom vedea în urmatoarele doua etape, de miercuri si sâmbata, daca zborul a fost scuza pentru acest joc. Una peste alta, e bine ca am câstigat cu 3-0 si eu nu cred ca acesta va fi jocul echipei noastre si în viitor”, a declarat dupa meci antrenorul Florin Grapa.Unic Piatra Neamt - Stiinta Bacau (1)
Stiinta Bacau: Denisa Rogojinaru (12 puncte), Tatiana Lupu (9), Ioana Baciu (6), Sabina Moisa (5), Claudia Gavrilescu (5), Cristina Cazacu (4), Mihaela Albu – libero. Au mai jucat: Tsvetelina Zarkova (2), Crina Baltatu (1) si Irina Radu (1). Antrenor: Florin Grapa. Antrenori secunzi: Aurel cazacu si Rares Puni.

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com