Standurile Vasion au ars de la un aparat de incalzire/ Asociatul lui Gica Vlasie, amendat cu 3 mii de lei

Incendiul produs la depozitul Vasion in data de 22 aprilie a fost cauzat de un aparat electric aflat sub tensiune. Asta a stabilit comisia mixta formata din politisti si specialisti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bacau.

In focul care a cuprins depozitul Vasion de pe strada Calea Republicii au ars mase plastice dar si alte produse de larg consum. Imediat dupa stingerea focului, comisia a stabilit cauza probabila a producerii incendiului.

Bogdan Blejusca, asociatul lui Gica Vlasie la Vasion, a luat amenda de 3 mii de lei

„Cercetarea desfasurata de comisia mixta a condus la faptul ca incendiul a avut drept cauza probabila efectul termic al curentului electric al unui aparat electric de incalzire lasat sub tensiune nesupravegheat.
In urma incendiul au ars bunurile materiale depozitate in standurile comerciale din interiorul depozitului, acoperisul s-a prabusit si peretii cladirii au fost deteriorati. Pentru lasarea in functiune a aparatelor electrice de incalzire fara supraveghere si neasigurarea masurilor corespunzatoare de aparare impotriva incendiilor, in timpul in care activitatea normala este intrerupta, numitul B. B., in calitate de asociat la societatea comerciala de care apartine depozitul de materiale a fost sanctionat cu amenda in cuantum de 3.000 lei”, afirma Andrei Grecu, purtatorul de cuvant al ISU Bacau.
Potrivit datelor de la Registrul Comertului, actionarii Vasion sunt Gica Vlasie, Andrei si Bogdan Blejusca

6 societati vor avea de primit despagubiri de la Vasion

In incinta depozitului, care se intindea pe o suprafata de peste 800 de metri patrati, functionau 6 societati comerciale, care aveau amenajate compartimente din panouri de PVC si geam termopan si comercializau produse alimentare, mase plastice si materiale de constructii.

 

„Paza depozitului era asigurata de catre un agent de paza, angajat al societatii (Vasion, ce apartine omului de afaceri Gica Vlasie) de care apartine depozitul de materiale, care efectua serviciul in exteriorul cladirii. Cladirea avea peretii si acoperisul din panouri de tabla tip sandwich, fiind construita in anul 1997”, a mai precizat Andrei Grecu.

 

 

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , ,

2 Comentarii

  1. jimi spune:

    a ars o sandrama de tabla specifica comertului facut de omul de afaceri domnu gigi vlase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com