Colinde la Scoala Mihail Sadoveanu

Întreg colectivul de profesori, învatatori si elevi au contribuit la petrecerea de sfârsit de an de la Scoala „Mihail Sadoveanu“, numita „Sarbatoarea Craciunului“, devenita deja traditie. Spectacolele au avut loc în holul încapator al scolii, marti, de la ora 18, la 19.30.

Peste 200 de elevi au fost implicati în realizarea programului artistic. Parintii i-au asistat din public, fiind bucurosi sa-si vada copilul în centrul atentiei. „Noi realizam acest spectacol în fiecare an la jumatatea lunii decembrie. Au fost prezentate traditiile, colinde în limba româna si engleza, plugusorul, captra si sorcova. De pe scena nu a lipsit Corul Lira, al scolii noatre, sau marjoretele“, a spus Mihaela Potârniche, directorul adjunct al Scolii „Mihail Sadoveanu“.

În acest an, la Sarbatoarea Craciunului a lisit Mos Craciun, dar le-a trimis copiilor, prin parinti si profesori multe dulciuri. „A lipsit Mos Craciun, nu a avut cu ce sa vina ca nu a nins, dar le-a trimis dulciuri elevilor nostri“, a mai spus profesorul Mihaela Potârniche. Citeste si:

„Iarna si sarbatorile satului“, la Margineni

De Craciun cresc vanzarile la iepuri (Targul animalelor Bacau-foto)

Spectacol de Craciun la Teatrul Bacovia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com