Se apropie UNTOLD Festival! Mai sunt doar 5 mii de abonamente, avertizeaza organizatorii

Pentru Untold Festival, care are loc in perioada 30 iulie-2 august, au fost vândute deja 35 de mii de abonamente pentru patru zile de spectacol. În urma cu cateva zile, pe 13 mai, agentia care asigura PR-ul evenimentului a anuntat ca pentru ultimile 5 mii de abonamente, pana pe 21 mai, pretul este de doar 259 de lei, la care se adauga mici taxe din reteaua Eventim. Untold Festival este proiectul major al programului Cluj-Napoca, Capitala Europeana a Tineretului.
“Dorim sa oferim posibilitatea unui numar cât mai mare de persoane sa se bucure de experienta UNTOLD si, de aceea, peste pragul de 35.000 vom oferi fanilor care doresc sa-si vada artistii preferati posibilitatea sa achizitioneze ulterior bilete de o zi”, spune Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

 

reducere abonamente

Artistii care ajung la Cluj-Napoca, pe scena de la UNTOLD Festival

AVICII, ARMIN van BUREEN, DAVID GUETTA si DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, patru dintre cei mai îndragiti artisti electro-dance-music, urca pe aceeasi scena pentru prima data în România, în perioada 30 iulie – 2 august 2015.
Alaturi de ei, vor mai urca pe scenele festivalului din Cluj-Napoca peste 150 de artisti internationali si nationali dintre care amintim: ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

 

FOTO youredm.com

FOTO youredm.com

„Cei interesati mai pot achizitiona pâna la data de 21 mai si abonamentul VIP la pretul de 449 lei plus taxe. Abonamentele asigura accesul în toate cele 4 zile de festival si sunt disponibile în reteaua Eventim si la partenerii festivalului din Cluj-Napoca si din tara“, se precizeaza in comunicatul oficial al agentiei McCann PR.

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeana a Tineretului, organizat de Federatia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizatia Student Plus, fondator al Federatiei SHARE Cluj-Napoca. Banca Transilvania este Partener Oficial al acestui festival.

Cazarea pentru UNTOLD Festival

Tinând cont de faptul ca unitatile hoteliere de pe raza municipiului Cluj-Napoca sunt deja ocupate, participantii la festival au ca optiuni de cazare campingul oficial si, în numar limitat, exista si optiuni de cazare în caminele studentesti.
„Campingul oficial UNTOLD ofera posibilitati de cazare pentru 25.000 de persoane în cele 4 zile de festival. Situata în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, în Livada Palocsay, zona de camping va avea o suprafata totala de 95.000 de metri patrati, fiind disponibila atât pentru amplasare de corturi, cât si pentru rulote. Biletul de acces în camping, valabil pentru cele 4 zile de festival este de 49 de lei + taxe de persoana în reteaua Eventim.ro atât pentru cazare în cort, cât si pentru rulota.
Transportul între zona de camping si centrul orasului va fi deservit de linii speciale dedicate festivalierilor, iar timpul de deplasare între zone va fi de maximum 20 de minute“, precizeaza Stefana Giurgiu, PR Manager UNTOLD Festival.

FOTO cinemagia.ro

FOTO cinemagia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com