Scripat, la un pas de schimbare

Schimbarea prefectului bacauan Constantin Scripat pare inevitabila. Unul din favoritii la aceasta functie este avocatul bacauan Cristian Cojocaru. In urma cu cateva luni, acesta a primit propunerea de a-l înclocui pe Scripat, dar a refuzat-o. „Este adevarat. De la „centru” mi s-a propus sa fiu eu prefect. Asta a fost in urma cu cateva luni. Am refuzat, deoarece atât eu, cât si sotia mea lucram in avocatura si in plus, castig mai bine de pe urma profesiei”, a spus avocatul Cristian Cojocaru. In  ultima perioada, tot mai insistent, circula zvonul schimbarii prefectului. Situatia ii ingrijoreaza pe o parte din PDL-isti. „S-a incercat schimbarea prin decembrie. Au fost prea multe evenimente, plus alegerile interne. Este posibil ca in curand sa avem parte de o surpriza!”, a spus unul din liderii democrat liberali.

 

Prefectul bacauan s-a aratat foarte irascibil in privinta acestui subiect. „Pe aceasta functie orice este posibil, nimeni nu-i vesnic. Daca voi fi schimbat, asta e”, a spus Scripat.

 

Deputatul Mihai Banu pare sa nu fi auzit niciodata de acest subiect. „E o minciuna! Nu-l schimba nimeni pe Scripat!”

„Sa stea linistit Scripat, nu ma intereseaza functia!”

Avocatul Cristian Cojocaru i-a transmis prefectului Constantin Scripat ca din partea lui poate sa fie linistit. De curand, Cojocaru s-a retras din Partidul National Liberal (PNL) Bacau, de pe listele caruia ocupa si fotoliul de consilier local. „Eu consider ca tara are acum cea mai proasta guvernare. Prin urmare, nu as putea accepta sa fiu reprezentantul guvernului in teritoriu. Daca ar fi sa ma intorc in politica, m-as intoarce tot in PNL, dar când acolo nu vor mai fi Romeo Stavarache si Lucian Ciubotaru”, a mai spus Cristian Cojocaru.

 

Mircea Merticariu

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu:

2 Comentarii

  1. Cornel spune:

    Laurentiu,citeste legea inainte de a face comentarii.Inaltilor functionari publici li se aplica principiul mobilitatii in functie.Asta inseamna ca domnul prefect poate fi mutat in alt judet pe un post de prefect sau subprefect.Chestia asta cu un an e o speculatie. In alta ordine de idei,Scripat a ajuns acolo datorita lui Stavarache. Viceprimar,subprefect,inspector guvernamental,subprefect din nou,prefect. Cam mult pentru un om cu posibilitati intelectuale limitate,care nu a citit o carte in toata viata lui. Cojocaru e avocat si chiar stie carte ceea ce e absolut rar in ziua de astazi. Abia cand in functiile de conducere vor fi numiti profesionisti si nu boi sustinuti de partid,putem vorbi despre progres si viata mai buna.

  2. Laurentiu spune:

    Mircea, cf legii, un inalt fct public nu poate fi schimbat din functie timp de un an. Penca’ l-au adus in sept 2010 de la Valcea, un an nu au cum sa-l mazileasca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com