SCANDAL INTR-UN GUVERN REPETENT

Ca avem un presedinte ilegitim si impostor, al carui cuvant de ordine a fost generarea crizelor de orice fel, inclusiv a celor de nervi pentru cei 7,4 milioane de romani care au votat demiterea lui din jiltul Cotrocenilor,

foto Ziarul de Garda

foto Ziarul de Garda

asta stim. Ca avem o criza economica, financiara, bugetara sau cum mama naibii s-o mai fi numind aia de ne-a adus vanturile prin buzunare si asta o stim. Ceea ce nu stim e cand se termina criza asta politica care, practic, se amplifica de la o zi la alta.

 Alianta USL a ajuns la putere cu o majoritate covarsitoare in urma votului negativ dat de populatie lui Traian Basescu si acolitilor lui. Sloganul era „ Sa-l dam jos pe Basescu”. Si poporul a pus botu’.

Acum romanul injura cu sarg, ocaraste ziua in care a dat girul unei Uniuni Social-Democrato-Liberale repetente, suduie si blestema plin de lehamite si sictir ca pana si neghiobii astia de uselisti si-au dat arama fuduliei politice pe fata. Ei, si ce daca? Il aude cineva pe roman cum stupeste suerand printre dinti ca in timp ce el nu are cu ce sa-si intretina familia, nu are un loc de munca, aia de i-a ales sa conduca tara se  cearta pe locurile din guvern, pe principiul „ba pe-a matii”?

Tot scandalul pleaca de al infiintarea unei aliante electorale ce vizeaza strict alegerile europarlamentare, intre PSD, PC si UNPR, numita USD. Liderul PNL nu si-a manifestat opozitia fata de existenta ei. S-a trezit din adormire abia zilele trecute ca il cam scartie pe instalatie treaba cu USD, afirmand ca saptamana viitoare este posibil sa avem „fie un guvern USL, fie un guvern USD, lipsit de orice legimitate si caruia, ca atare, noi ii vom cere demisia imediata” si ca „pana una alta, am cam fost dati afara de la guvernare”. Chestia e ca nu a avut destul sange liberal in instalatia penelista sa aleaga iesirea PNL de la guvernare daca tot ii putea infiintarea USD.

 

Nici premierul Victoras nu a fost mai breaz:  a dat-o de gard guvernamental cand a precizat ca nu doreste ruperea USL, dar nici nu va demisiona din functia de premier daca PNL va pleca de la guvernare. Ce mai, o tin gaia-matu cu scandalul, scandal cu fulgere si tunete in USL.  Intrebarea e cine sa-i mai inteleaga? Ca romanul, cu toate grijile lui, sigur nu!(Petru Iosipescu)

Impartaseste

Petru Iosipescu a etichetat acest articol cu: , , ,

Un comentariu

  1. ioan spune:

    Dle redactor, ce afirmatii de om cult faceti atunci cand vorbiti de ilegimitatea presedintelui,Au furat voturi si au mituit prostimea asta nu va spune nimic!Ce om valoros sunteti…..!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com