Savantul Florentin Smarandache a primit premiul statului New Mexico la categoria Stiinta si Matematica

Profesorul roman Florentin Smarandache, de la Universitatea New Mexico din Statele Unite si  W. B. Vasantha Kandasamy, de la

Institutul Indian de Tehnologie din Chennai – India au primit Premiul statului New Mexico la categoria Stiinta si Matematica pentru cartea lor  “Algebraic Structures Using Natural Class of Intervals”, publicata de Editura de Educatie din orasul Columbus, în anul 2011. Savantul Florentin Smarandache este considerat un geniu in domeniul matematicii, fizicii, informaticii, filosofiei si nu numai.

Florentin Smarandache (foto wikipedia)

Anuntul castigarii premiului l-a facut profesorul Mircea Eugen Selariu, de la Institutul Politehnic din Timisoara.

„Iata anuntul oficial al organizatorilor: Concursul de carti publicate este organizat anual de catre compania de presa New Mexico Book Co-op din Los Ranchos, New Mexico, SUA.  Si este sponsorizat de 30 de asociatii, muzee, reviste, edituri, biblioteci, si alte institutii din stat. ?ncep?nd din anul 2007 au participat peste 4000 de autori (scriitori si cercetatori) si peste 350 de critici. ?n acest an, 2011, au fost 37 de categorii la care s-au premiat autori din diverse domenii: carti pentru copii, fictiune (aventuri, mistere, romatice, science fiction), poezii, antologii, biografii, biznis, istorie, multi-culturalism, nonfictiune, filozofie, politica, religie, stiinta si matematica.

 

Ad Astra (Proiectul online pentru comunitatea stiintifica romaneasca) prezinta amplu cariera si rezultatele exceptionale ale lui Florentin Smarandache.

Gheorghe Marmureanu, vedeta la Salonul Cercetarii (Galerie foto-video)

 

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com