„Sarea si piperul“ Zilei Nationale a Romaniei la Bacau: Vasile Botomei si protestul impotriva Rosiei Montana (Galerie foto)

Oficialitatile bacauane, reprezentanti ai instutiilor publice si ai partidelor politice, ONG-uri au depus coroane, ca si in alti ani, la Cimitirul Bacau-1 decembrie (1) Eroilor Primului Razboi Mondial de pe strada Constantei. Ceremonia dedicata Zilei NationaleDepunere de coroane (3) a continuat in centrul Bacaului. Prefectul Claudiu Serban a rostit discursul premierului Victor Ponta dar si propriul mesaj, Dragos Benea a vorbit despre realizarile lui Victor Ponta, in care a inclus si semnarea acordurilor cu China, iar Mihai Sustac a citit mesajul primarului Romeo Stavarache, poate marele absent al marcarii zilei de 1 Decembrie in Bacau. Inainte, dar si dupa ceremonie, Fanfara Militara a Garnizoanei Bacau i-a delectat pe bacauani, veniti in centru in numar mare, cu siguranta, peste o mie.

Vasile Botomei si Mihai ViteazuProtestatarii au fost ridicati de jandarmiSpectacolul a avut si elemente noi, surprinzatoare, neprevazute in programul oficial! Vasile Botomei a adus un tablou mare, care il infatiseaza pe domnitorul Mihai Viteazu, cel care a realizat pentru prima oara, pe 27 mai 1600, Unirea Principatelor. Tabloul a avut si o banderola tricolora. Vasile Botomei a fost activ si in timpul slujbei religioase, jucand rolul unui adevarat dascal Celalalt moment delicios al zilei a fost marcat de protestatarii din organizatia lui Florin Suciu, Iubim Natura, care au fost ridicati de jandarmi, deoarece pusesera un baner neconform Zilei Nationale. Oponenti ai exploatarilor de la Rosia Montana si a gazelor de sist, ecologistii bacauani nu au pierdut prilejul de a protesta, chiar daca manifestarea n-avea legatura cu subiectul. O galerie foto completa pe Facebook!

3 Comentarii

  1. Alin Croitoru spune:

    Nici macar in aceasta zi minunata in care sarbatorim unirea si iesirea de sub jugul Ungariei acesti tradatori de tara nu s-au abtinut si s-au dat in spectacol fluturand culorile maghiare de ziua nationala a Romaniei. Rusine sa le fie tuturor

  2. eu spune:

    Incepeti odata proiectul, avem nevoe de locuri de munca, de dezvoltare economica si sociala,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com