S-a deschis partia de schi Nemira de la Slanic Moldova

Astazi, de la ora 12 a fost deschisa turistilor Pârtia de schi „Nemira“ din statiunea Slanic Moldova. Zilele trecute, specialistii Autoritatii pentru Turism au facut ultimile verificari si au constatat ca pârtia îndeplineste standardele minime. (FOTO-partianemira.ro)Partia de schi Nemira (2)

Administratorii Pârtiei de schi „Nemira“ au anuntat ca astazi, de la ora 12, a fost deschis accesul pe pârtie si a fost pus în functiune telescaunul. Stratul de zapada artificiala este de aproximativ15 cm. „Conform procedurilor, au fost verificate toate instalatiile si utilajele din dotare, sunt folosite cele trei tunuri la capacitate maxima, s-a batatorit zapada, astfel încât pârtia sa se poata încadra în parametrii normali pentru schiat. La partea superioara a pârtiei au fost facute delimitari cu sisteme de siguranta pentru a putea fi utilizata zona acoperita cu zapada. Administratia pârtiei roaga schiorii sa respecte regulile de conduita si recomandarile echipelor Salvamont si Jandarmeriei Montane. Pârtia de schi ,,Nemira” este una dintre cele mai moderne din tara, fiind prevazuta cu telescaun, instalatie de înzapezire artificiala si nocturna. Cu o lungime de 1.414 metri, o latime medie de 38 de metri si o diferenta de nivel de 240 de metri, pârtia este încadrata în categoria celor usoare si, implicit, îi confera acesteia un grad de atractivitate deosebit de ridicat“, se arata într-un comunicat postat pe site-ul partianemira.ro.Partia de schi Nemira (1)

Tarife de la 4 lei la 2000 de lei

Preturile la pârtia de schi de la Slanic Moldova oscileaza de la 4 lei, pentru o singura urcare cu telescaunul la 2000 de lei, pentru întreg sezonul.  Copiii, elevii si studentii care vor urca cu telescaunul pe pârtie vor avea de platit 4 lei, pentru o singura ascensiune, 20 lei, pentru sase urcari, 40 de lei, pentru 12 urcari, 50 de lei, pentru o zi, 80 de lei, pentru doua zile si o mie de lei, pentru întreg sezonul. Preturile pentru adulti sunt urmatoarele: 7 lei, o urcare, 35 de lei, sase urcari, 65 de lei, 12 urcari, 80 de lei, o zi, 150 de lei, pentru doua zile si 2 mii de lei, pentru întreaga iarna.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com