Tariceanu vine la Bacau. Va fi inaugurata noua cladire a Primariei Prajesti, „inspirata“ dupa Muzeul Luvru

Fostul premier al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, va face o vizita in judetele Bacau si Neamt. In program sunt mentionate mai multe intalniri cu autoritatile locale, cu activul de partid, cu mass-media dar si surprize. Una din vizitele, neanuntate in program, este inaugurarea noii primarii din comuna bacauana Prajesti. Referitor la construirea acestei cladiri, fostul primar al comunei Prajesti este acuzat de procurorii DNA ca ar fi cerut mita de 10%. In ultimii ani, pana cand s-au gasit bani pentru finalizarea ei, incaperile imobilului au fost folosite pentru botezuri si praznice.

Primaria Prajesti
Comunicat ALDE: „În perioada 21 – 22 ianuarie 2016, o delegatie a conducerii Aliantei Liberalilor si Democratilor, condusa de copresedintii partidului Calin Popescu – Tariceanu si Daniel Constantin, efectueaza o deplasare în judetele Neamt si Bacau. Cu aceasta ocazie, vor avea loc mai multe întâlniri si dezbateri politice, cu reprezentati ai autoritatilor locale din cele doua judete, dar si cu reprezentanti ai mediului de afaceri. Va fi prezentat în dezbatere publica si proiectul ALDE intitulat „România a 7-a putere economica a Europei”. Din delegatia ALDE mai fac parte secretarii generali ai partidului senatorul Nicolae Nasta si deputatul Damian Florea.
Joi, 21 ianuarie a.c., copresedintii ALDE Calin Popescu-Tariceanu si Daniel Constantin, alaturi de secretarii generali ai ALDE si de copresedintii ALDE Neamt Ion Asaftei si deputatul Catalin Dragusanu, vor sustine o conferinta de presa în judetul Neamt.
Conferinta de presa are loc începând cu ora 13.00, la sediul Consiliului Judetean Neamt, în sala de conferinte „Calistrat Hogas”, situat pe strada Alexandru cel Bun, nr. 27, orasul Piatra Neamt.
Vineri, 22 ianuarie a.c., copresedintii ALDE Calin Popescu-Tariceanu si Daniel Constantin, alaturi secretarii generali ai ALDE si de presedintele ALDE Bacau deputatul Constantin Avram, vor sustine o conferinta de presa în judetul Bacau.
Conferinta de presa are loc începând cu ora 16.30, la sediul ALDE, situat pe strada Pictor Theodor Aman, nr. 94 C, et.1, orasul Bacau“.PSD Bacau-SIF Moldova

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com