S-a deschis „Oferta Educationala”

Astazi s-au deschis portile „Ofertei Educationale”, eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie (CCI) Bacau, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean, la Central Plazza Bacau, in perioada 11-13 mai. Alaturi de Mihai Tulbure, directorul CCI, la eveniment a luat parte si inspectorul scolar general adjunct Teodora Craus. Liceele si scolile bacauane au adus elevi pentru a consulta intreaga oferta de scolarizare la nivelul judetului Bacau.

 

Manifestarea „Oferta Educationala”, realizata in premiera in actuala formula, a adunat laolalta ofertele de scolarizare ale mai multor scoli si licee din Bacau. Nu lipsesc de la standuri nici Universitatea Bacau „Vasile Alecsandri” sau Universitatea „George Bacovia”. Si Camera de Comert isi promoveaza oferta Scolii de Studii Comerciale.

 

Prin „Oferta Educationala”, se doreste diseminarea în rândul scolarilor, liceenilor, studentilor a informatiilor privind cariera. Sunt prezentate conditiile de studiu din universitati, licee, scoli de arte si meserii, unitati de formare profesionala.

La standuri se face o expunere a ofertei de profile si a cifrei de scolarizare. „In cadrul evenimentului se pune accent pe prezentarea ofertelor de manuale, carti si alte articole utilizate în procesul de educatie, pe capacitarea institutiilor pentru participare la procesul de reforma a învatamântului si identificarea de parteneri pentru sustinerea proiectelor institutiilor de învatamânt.

Se urmareste cresterea calitatii pregatirii si orientarii profesionale a tinerilor si a calitatii resurselor umane utilizate de comunitatea de afaceri”, ne-a declarat Mihai Tulbure, directorul CCI Bacau.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com