Realizatorul tv Eugen Ungureanu candideaza independent la Consiliul Local Onesti

Eugen Ungureanu, compozitor, interpret, impresar si realizator radio tv, cunoscut in ultimii ani pentru emisiunea Star Music de la Favorit Tv si-a depus candidatura pentru un mandat de consilier local in Onesti. Indragitul realizator de emisiuni il sustine pentru castigarea fotoliului de primar pe Gheorghe Vicol, care candideaza independent.

Lumea politica onesteana s-a imbogatit cu inca un nume. Eugen Ungureanu vrea sa devina consilier local, iar experienta si dragostea fata de cultura si muzica sa o puna in slujba Onestiului. In campanie va fi ajutat de sotie, frumoasa Liliana Ungureanu, cunoscuta drept DJ Lili, care este si director general al „Electro Star“.

„Candidez pentru un mandat de consilier local, deoarece vreau ca acest oras in care traiesc sa prinda viata. Dupa ce voi ajunge pe functie, voi initia proiecte pe cultura, deoarece actuala administratie este deficitara si la acest capitol“, a precizat Eugen Ungureanu.

 Eugen Ungureanu il sprijina pe Gheorghe Vicol

Realizatorul tv Eugen Ungureanu va merge in campanie alaturi de inginerul Gheorghe Vicol, care si-a depus candidatura, ca independent, pentru castigarea fotoliului de primar al Onestiului. „Ca multi alti onesteni, il cunosc de mult timp pe Gheorghe Vicol. Este un specialist, un familist convins, adevarata alternativa la Emil Lemnaru. Voi merge alaturi de el in campanie“, a mai spus Eugen Ungureanu.

Idei si spectacol in campania electorala

Campaniile electorale ale celor doi independenti, pentru Consiliul Local si Primaria Onesti, vor fi duse in strada, in mijlocul oamenilor. Ambii pregatesc un set de masuri importante pentru inflorirea orasului de pe Trotus. Printre ideile, care se pot concretiza imediat dupa 11 iunie 2012, se numara atragerea unor investitori strategici pentru Onesti, taxe 0 in piete si pentru firmele care investesc in productie dar si implementarea unor proiecte „verzi“, ecologice. Campania va fi imbinata cu spectacole si multa voie buna.

 

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com