Publicatiile online vor mediatiza “Saxofonul Romantic”

Publicatiile online din Bacau vor mediatiza un eveniment muzical  inedit, realizat de Asociatia Culturala „Nume Noi” si Filarmonica „Mihail Jora”. In data de 29 aprilie, de la 18.30, la Sala Ateneu din Bacau, va avea loc concertul extraordinar „Saxofonul Romantic”.

Scopul concertului este caritabil. Cu fondurile stranse vor fi ajutati copiii talentati din familile vulnerabile. « Speram sa avem o mediatizare importanta, sa vindem cat mai multe bilete, pentru a putea ajuta copii talentati din familiile defavorizate. Ne bucuram ca alaturi de noi au venit si publicatiile online, unele posturi de radio si cred ca evenimentul va fi prezentat atat de Trustul Desteptarea, cat si de Ziarul de Bacau sau alte televiziuni  locale», a precizat Serghei Musat, liderul Asociatiei  « Nume Noi »

Spectacolul de la Sala Ateneu va contine cele mai iubite hit-uri din genurile romantic si jazz. Saxofonistul Serghei Musat, artist al Filarmonicii „Mihail Jora” dar si al Filarmonicii Nationale a Moldovei va interpreta piesele „Love Story”, „My Way”, „Yesterday”, „Feelings”, „Theme from Paradise”, „Woman in love”, „Historia de un amor”, s.a.

Asociatia  “Nume Noi”  si-a luat numele dupa cel al unei asociatii din Rusia. “Eu am fost bursier la Moscova si acolo am intalnit un ONG care ajuta copii talentati din famiile defavorizate, care se numea „Nume Noi”.  Sper ca „Nume Noi” din Romania sa poata face lucruri frumoase in viitor”, ne-a mai spus Serghei Musat.

“Zilele Muzicii Instrumentale”

Concert extraordinar „Nume Noi”

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com