Programul spectacolelor la „Serbarile Zapezii Slanic-Moldova 2017“

În perioada 20-29 ianuarie, Primaria Slanic Moldova organizeaza „Serbarile Zapezii Slanic Moldova“, manifestare de amploare gândita pentru a atrage turistii în frumoasa statiune din judetul Bacau. Concertele, concursurile sportive si de divertisment vor avea loc la baza Pârtiei Nemira, unde a fost amplasata o scena.
Turistii care aleg în perioada 20-29 ianuarie statiunea Slanic Moldova au parte de distractie în fiecare zi, la baza Pârtiei Nemira, loc în care Primaria Slanic Moldova a amplasat o scena de 12 m lungime si 8 latime, unde functioneaza un echipament de sunet de 44.000 de watti si un echipament de lumini de 110 Kw dar si ecrane de proiectie de 4 pe 3 metri.
„Serbarile cuprind evenimente ce se vor desfasura în fiecare zi, între orele 14- 22, care vor consta în concursuri sportive si divertisment. Va fi organizat un concurs de taiat busteni,un concurs de dans în clapari, un concurs de mâncat carnati dar si o coborâre a salvamontistilor cu faclii pe pârtie“, a precizat Gheorghe Baciu, primarul orasului Slanic Moldova.

FOTO Facebook

Autoritatile locale se asteapta în timpul „Serbarilor Zapezii“ la peste 10 mii de turisti noi în statiune si prin aceasta sa fie realizata promovarea potentialului turistic al statiunii, a traditiilor locale dar mai ales ocuparea hotelurilor si pensiunilor din oras. Evenimentul va fi continuat si în anii viitori. „Speram sa devina un brand al statiunii Slanic Moldova“, a precizat viceprimarul Mihaela Elena Anton.
Ba mai mult, daca spectacolele si concursurile vor fi bine primite de turisti, „Serbarile Zapezii Slanic Moldova 2017“ vor fi pelungite si dupa data de 29 ianuarie.

Program Serbarile Zapezii Slanic Moldova 2017:
Vineri 20 ianuarie:My Music Art si Trupa Rock Atom
Sâmbata 21 ianuarie: My Music Art, Trupa Rock Tc3 si Trupa Timpuri Noi
Duminica 22 ianuarie: Ansamblul Folcloric Moinesteanca, Valeru si Andrada Bratoveanu
Vineri 27 ianuarie: My Music Art, Andrei Ciobanu si Malina Avasiloaiei
Sâmbata 28 ianuarie: Ansamblul Folcloric Gospodarii de pe Valea Asaului, Selfie si Annes
Duminica 29 ianuarie: My Music Aet Moinesti, DJ Clip si Larisa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com