Programele CCD Bacau, apreciate de Ambasada Israelului din Romania

Gabriel Stan, directorul Casei Corpului Didactic „Grigore Tabacaru“ din Bacau, a reusit prin programele dezvoltate de institutie sa obtina, din nou, aprecierea reprezentantului statului Israel, E.S. Dan Ben-Eliezer. Dealtfel, institutia Gabriel Stan-CCD Bacaubacauana, care se afla pe primul loc intre institutiile similare din tara, potrivit criteriilor Ministerului Educatiei, a dezvoltat o relatie puternica atat cu Departamentul de Stat al SUA, cat si cu Ambasada Israelului.

Scrisoare Dan Ben Eliezer catre directorul CCD Bacau

 

Cu ocazia celei de a 67-a aniversari a Statului Israel, Gabriel Stan, directorul Casei Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacau, a fost felicitat de ambasadorul Statului Israel la Bucuresti, ES Dan Ben – Eliezer. În scrisoare este apreciata strânsa si productiva colaborare dintre profesorul bacauan si reprezentanta diplomatica israeliana. De asemenea, este remarcata contributia si implicarea directa a acestuia, în calitate de director al Casei Corpului Didactic Bacau, în organizarea unor activitati cu caracter educational si civic, care încurajeaza combaterea extremismului, discriminarii, intolerantei, rasismului, xenofobiei si antisemitismului. „Permanent am militat pentru dezvoltarea unor proiecte menite sa contribuie, într-o maniera plenara, la afirmarea internationala a noului mediu educational din România. Recentul mesaj al  ambasadorului israelian, aprecierile si recomandarile acestuia, consacra aceasta situatie.Asadar, nu pot decât sa-mi exprim satisfactia ca aceste initiative primesc confirmari importante, care consolideaza colaborarea multivalenta dintre România si Israel”,a spus profesorul Gabriel Stan, directorul Casei Corpului Didactic ”Grigore Tabacaru” Bacau.

 

Statul Israel apreciaza si considera drept esentiala educarea generatiilor urmatoare, în spiritul acceptarii diversitatii si promovarii tolerantei.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com