Profesorii se pot inscrie la Forumul „Partners in Learning 2012“

Forumul Partners in Learning 2012 se va desfasura la Poiana Brasov, în perioada 1- 2 martie 2012 si va reuni învatatori, profesori si directori din întreaga tara, care vor discuta despre cele mai noi tendinte si abordari de folosire a tehnologiei informatiei în educatie.

La fel ca si în anii trecuti, cadrele didactice sunt acum invitate sa participe la concursul de proiecte educationale de utilizare TIC în predare si învatare.  Termenul limita pentru înscrierea participantilor este vineri, 17 februarie 2012, ora 16.00. Proiectele eligibile vor fi expuse în expozitia organizata special în cadrul forumului. „Datorita rezultatelor foarte bune obtinute pâna acum de Casa Corpului Didactic (CCD) „Grigore Tabacaru” Bacau, în cadrul parteneriatului încheiat cu Fundatia EOS România, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si cu Microsoft România, institutia bacauana a fost premiata pentru promovarea tehnologiei informatiei în învatamântul modern, în anul 2011“, a precizat Gabriel Stan, directorul CCD Bacau.

„Calculatorul si proiectele interdisciplinare“

Varianta acreditata a acestui program se intituleaza „Calculatorul si proiectele interdisciplinare“. Ea se desfasoara pe parcursul a 60 de ore si este purtatoarea a 15 credite profesionale transferabile.

În ultimii doi ani scolari programul a fost urmat de 662 cadre didactice din judetul Bacau, C.C.D. numarându-se printre primele institutii de profil din tara, care s-a angajat în acest mare proiect national. „Desfasurarea acestui program la Bacau si locurile fruntase obtinute de noi pâna acum în domeniul formarii IT, ne permit sa sugeram cadrelor didactice sa se înscrie cu proiecte eligibile la Forum.”, ne-a declarat prof. Gabriel Stan, directorul C.C.D. Bacau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com