Procurorul Felix Banila, la un pas de a fi numit procuror sef al DIICOT. Este asteptata numirea din partea presedintelui Romaniei

Procurorul bacauan Felix Banila (46 de ani), cu o experienta de peste 20 de ani la parchetele din judetul Bacau, este propunerea Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, inaintata presedintelui Romaniei, Klaus Werner Iohannis, pentru functia de procuror sef al DIICOT. „Astazi am transmis Presedintelui Romaniei propunerea de numire a dlui Oliver – Felix Banila in functia de procuror sef al DIICOT !“, a scris acum cateva momente ministrul Tudorel Toader.

Procurorul Felix Banila este licentiat al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi si al unui master în stiinte penale. A participat la zeci de programe de formare profesionala în domeniul criminalisticii, a falsificarii de moneda si carduri, a fraudelor din fonduri UE dar si a faptelor de coruptie. Si-a început cariera la numai 24 de ani, la Parchetul Judecatoriei Moinesti, unde a lucrat timp de 12 ani, pâna în 2008. Pâna în 2010 a fost procuror delegat la Tribunalul Bacau iar din 2011, prim procuror al Parchetului de pe lânga Tribunalul Bacau. Din 2017 a fost procuror la Podul Turcului, iar in ultima perioada a revenit la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , ,

Un comentariu

  1. cuartopoder spune:

    ?i eu î?i mul?umesc Mircea Merticariu!custom writing service

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com