Pe unde trece Barrier Test Mobil

Showroomul BARRIER TEST MOBIL vine acasa, în Bacau, în perioada 11-13 august. Evenimentul este organizat în parcarea Kaufland, din Str. Nicu Enea nr. 1. Echipa BARRIER® asteapta consumatorii cu premii constând în 5 city break-uri la Berlin. Regulamentul concursului si detaliile de participare se gasesc pe webisite-ul www.barrier.ro/testmobil.

„BARRIER® este solutia optima pentru proiecte personalizate variate de tâmplarie termoizolanta care acopera toate nevoile casei. Pentru ca este un brand inovator, BARRIER® aduce în premiera în România primul showroom mobil si va invitam sa testati produsele noastre de top printr-o experienta virtuala inedita. Vom oferi participantilor ochelari de realitate virtuala si îi vom invita sa descarce aplicatia Barrier Test Mobil de pe Google Play sau AppStore, pentru a putea trai experienta Barrier si acasa. O echipa de 200 persoane va parcurge peste 2.930 de km în 5 luni pentru a fi mai aproape de clienti, pentru a vedea ce îsi doresc si pentru a le facilita interactiunea cu produsele noastre. Le multumim partenerilor de la Discovery si Top Booking si celor de la Kaufland pentru gazduire”, spune Adrian Gârmacea, Director General Electric Plus, detinatorul brandului BARRIER®.

BARRIER® a investit peste 150.000 de euro în aceasta campanie. Proiectul desfasurat în parteneriat cu Discovery si Top Booking a început în Cluj pe data de 26 mai si se va derula în 16 orase din întreaga tara (Cluj, Sibiu, Brasov, Ploiesti, Mangalia, Constanta, Tulcea, Galati, Focsani, Tecuci, Bacau, Iasi, Radauti, Câmpulung Moldovenesc, Baia Mare, Timisoara), în perioada 26 mai – 17 septembrie 2017. În fiecare oras, showroom-ul mobil va poposi timp de trei zile, de vineri pâna duminica, 10 ore în fiecare zi. În cadrul proiectului vor fi oferite peste 700 de premii.

În Bacau, BARRIER® este prezent prin fabrica de pe Str. Poligonului nr. 99 si are doua magazine situate în Str. Stefan cel Mare nr. 8 si str. Luminii 1/3 (în spatele Casei de Cultura).

Electric Plus, liderul national în productia de tâmplarie termoizolanta din PVC, a înregistrat o cifra de afaceri de 23.1 milioane de euro în anul 2016, brandul sau BARRIER® fiind în crestere cu 36% fata de 2015. Compania a facut în 2016 investitii de aproximativ 1.100.000 de euro, iar în 2017, compania îsi propune sa demareze o investitie într-o noua capacitate de productie, estimata la aproximativ 10 milioane de Euro.

Despre BARRIER®
În prezent, compania Electric Plus detine cele mai moderne linii de fabricatie din industria de tâmplarie PVC. Divizia de tâmplarie PVC a fost înfiintata în anul 2003 si produce ferestre si usi din PVC, sub numele -de BARRIER®. Ferestrele BARRIER® sunt produse în fabrica din Bacau cu ajutorul a peste 600 de angajati, fiind renumite atât în România, cât si în partea de est a Europei. BARRIER® detine cel mai modern complex de productie de ferestre si usi din România si asigura toata gama de produse pentru tâmplarie PVC, de la productia de ferestre si usi, la sticla termoizolanta, foliere profile, curbare profile, precum si usi sectionale rezidentiale si industriale si rulouri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com