Perchezitii DNA la ministerul condus de Viorel Ilie, pentru organizarea concursurilor pentru functiile de consilier din luna iulie

Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul, condus de fostul primar al Moinestiului, senatorul Viorel Ilie, a fost perchezitionat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Deja au fost audiate mai multe persoane iar în timpul perchezitiilor s-au facut fotografii si filmari.

Potrivit unui comunicat al Ministerului pentru Relatia cu Parlamentul, în cursul zilei de luni , 31 iulie, mai multi procurori si ofiteri de politie judiciara din cadrul DNA Bucuresti au efectuat perchezitii, în baza unui mandat de perchezitie domiciliara emis de catre Înalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia Penala, în patru birouri din cadrul Ministerului pentru Relatia cu Parlamentul, care are sediu principal în Palatul Victoria. „Perchezitia s-a desfasurat între orele 15.00 si 19.00 si a vizat concursurile pentru ocuparea functiilor de consilier 1 si consilier 2, organizate de catre minister în aceeasi zi. Au fost audiate persoane de la cabinetul ministrului si din minister – respectiv Comisia de concurs, au fost facute fotografii si filmari pe toata perioada perchezitiilor. Dorim ca ancheta sa se desfasoare cât mai repede si sa aflam adevarul, astfel încât sa stim daca au fost comise fapte în afara legii. Ne exprimam pe aceasta cale încrederea în corectitudinea actiunilor întreprinse de catre autoritatile statului, precum si în competenta si corectitudinea justitiei din România“, precizeaza Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul.

DNA a efectuat perchezitii în cinci locatii pentru infractiuni recente, din luna iulie
În cursul zilei de 31 iulie 2017, între orele 15.00 – 19.00, au fost efectuate perchezitii domiciliare în cinci locatii situate în sediul unei institutii publice din Bucuresti. „Perchezitiile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Sectiei de combatere a coruptiei, dosar ce vizeaza suspiciuni privind savârsirea unor infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie comise în cursul lunii iulie 2017“, precizeaza procurorii Anticoruptie.

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com