Presedintele Berca, surprins de plecarea lui Vasile Nistor

„E o supriza si pentru mine, plecarea domnului Nistor din partid. Ieri, la 5.30 mi-a spus. Apoi am vazut si comunicatul de presa. E decizia dumnelui de a pleca. Nu am avut nici cea mai mica informatie, în acest sens”, ne-a declarat senatorul Gabriel Berca, presedintele PDL Bacau.

 

La Consiliul de Coordonare al PDL Bacau, care a avut loc curand, unde a participat si premierul Emil Boc, seful democratilor bacauani l-a prezentat pe Vasile Nistor intr-o lumina favorabila, ca intemeietor, membru fondator al PD-ului în judetul Bacau. Acum, Gabriel Berca a mentionat ca parlamentarul nu mai avea de mult timp nicio implicare in treburile democrat liberalilor din judet. „Orice plecare din partid este o pierdere. Oricum, de mai mult timp domnul Nistor nu se mai implica in nici un fel in activitatea partidului!”

Comunicatul lui Vasile Nistor, o adevarata adeziune la USL

 

Despre bunele relatii ale lui Vasile Nistor cu PSD-ul stie si Gabriel Berca. In plus, senatorul considera ca afirmatiile defaimatoare ale lui Vasile Nistor, la adresa actualei guvernari, echivaleaza cu o apropiere decisiva de spectrul Uniunii Social Liberale. „Prin declaratiile facute in comunicat, domnul Nistor pare sa se transfere catre USL”, a mai spus seful PDL Bacau. (Uniunea Social Liberala).

 

„La nivel de zvon, asa este, domnul Nistor a avut afinitati cu PSD-ul. Daca va merge acolo, atunci se va decredibiliza complet. Oricum, e decizia domniei sale”, a mai apreciat Gabriel Berca.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com