Preotul Mircea Munteanu, de la Biserica „Învierea Domnului“, va fi înmormântat astazi (Update FOTO-VIDEO)

Astazi, de la ora 10, va începe slujba de înmormântare a preotului Mircea Munteanu, de la Biserica „Învierea Domnului“. Ieri Inmormantare preot Mircea Munteanuseara, la ultima slujba „de stâlpi“ au participat câteva sute de enoriasi si un sobor de 18 preoti.

Preotul Mircea Constantin Munteanu (63 de ani) va fi condus astazi pe ultimul drum, dupa slujba de înmormântare care va fi oficiata la Biserica „Învierea Domnului“ din Bacau. La slujbele de stâlpi, din ultimile trei zile, au participat peste o mie de enoriasi, care l-au cunoscut ca duhovnic, din Bacau si Moinesti.

Preotul Mircea Constantin Munteanu (63 de ani) s-a nascut în Bacau, pe  10 martie 1951. A absolvit cursurile Liceului „Lucretiu Patrascanu“, actualul Colegiu National „Gheorghe Vranceanu“,  în 1970, iar zece ani mai târziu si Institutul Teologic Universitar Sibiu. Pe 19 octombrie 1981 a fost hirotonit preot la Parohia Scorteni, Protopopiatul Moinesti, unde a slujit pâna în 1983. Timp 12i ani a afost paroh la Biserica „Sf Mihail si Gavril“ din satul Cucuieti, judetul Bacau. Din 1995, pâna în clipa mortii a slujit la Biserica „Învierea Domnului“, una dintre cele mai impozante lacase de cult din municipiul Bacau. FOTO Inmormantare preot Mircea Munteanu.

 

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cele mai comentate

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com