Prelegere sustinuta de profesorul universitar Sorin Cristea, la Universitatea „George Bacovia“ din Bacau

Vineri, 23 februarie 2018, de la ora 16.00, în „Aula Moldova” a Universitatii „George Bacovia” din Bacau, va avea loc prelegerea tinuta de prof. univ. dr. Sorin Cristea, de la Universitatea din Bucuresti, cu titlul „Evolutii ale educatiei în societatea bazata pe cunoastere”. Intrarea este libera.

FOTO Tribuna Invatamantului

Parteneri in proiect sunt Inspectoratul Scolar Judetean Bacau si Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala. Evenimentul are loc prin implicarea profesorului Florin LAZAR, inspector scolar general, a profesorului dr. Gheorghe IORGA, inspector scolar si a profesorului Alexandrina SCORTANU.
Profesorul Sorin Cristea (67 de ani) este din Bacau, unde a activat la inceput ca profesor de stiinte sociale si a ocupat functia de inspector scolar general adjunct. A fost deputat in primul Parlament al Romaniei dupa 1989 unde s-a ocupat de activitatea Comisiei de Invatamant.
Este considerat o personalitate in domeniul pedagogiei, in care are publicate zeci de carti si studii. În prezent este profesor universitar doctor la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti, loc in care a condus departamentul pedagogic pana in 2008.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com