Politistii locali, scuipati si amenintati

Agentii Politiei Locale Bacau si-au luat-o iar de la « gainarii » din Piata Centrala. Zilele acestea, unul din agentii de politie a fost scuipat si imbrancit de brunetii care fac comert ilegal cu tigari provenite din Moldova si Ucraina. Dealtfel, politistii comunitari au mai avut parte de agresiunile mafiei din pietele bacauane. « Un agent de la noi a fost scuipat, amenintat si imbrancit de cetateni de etnie roma », a declarat Florin Podoleanu, purtator de cuvant al Politiei Locale Bacau.

 

Potrivit unui comunicat al institutiei bacauane, de la inceputul anului au fost facute 69 de confiscari, fiind retinute 1746 de bunuri ( tigari, telefoane mobile, articole de imbracaminte si uz casnic, carute etc.

« In ultima saptamana au fost efectuate o noua serie de controale printre comerciantii ambulanti din zona Pietei Centrale, fiind confiscate 267 de bunuri, din care amintim tigari, 6 telefoane mobile, articole de imbracaminte etc. In momentul in care agentii aflati in control, au cerut documentele de provenienta si avizele de insotire ale  marfii unui grup de comercianti, acestia au devenit agresivi, in zona avand loc un conflict spontan ce a necesitat aparitia grupei de interventie pentru aplanarea acestei situatii », a mai precizat Podoleanu.

 

In urma altercatiei, patru persoane au fost conduse la sediul Politiei Locale, unde au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale in cuantum de 1500 lei fiecare, pentru comert neautorizat. Intrucat, in urma conflictului unul dintre agenti a fost ultragiat, a fost depusa o plangere penala la Sectia 2 Politie.

Florin Podoleanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale, nu a putut sa ne dezvaluie numeleagentului ultragiat si nici identitatea persoanei agresoare. „Nu stiu cine e, trebuie sa ma interesez!”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com