Pasii care trebuie urmati pentru a studia la o universitate din New York

Liceenii care vor participa marti, 15 noiembrie, de la ora 15.00, la videoconferinta organizata de Centrul „American Corner Bacau”, (care functioneaza în cadrul  Casei Corpului Didactic (CCD)„Grigore Tabacaru” Bacau) vor afla ce demersuri pot face pentru a fi acceptati la una din universitatile newyorkeze.

 

Initiata în colaborare cu Centrul Cultural American din cadrul Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti si cu Education U.S.A., din cadrul Comisiei Fulbright România, videoconferinta are ca lector pe Clare Lloyd Jones.

Profesor la Universitatea „St John`s” din New York, acesta gestioneaza procesul de selectare si admitere a studentilor straini la universitatea mentionata. În aceasta calitate, profesorul american va oferi publicului prezent la activitate informatii detaliate referitoare la facilitatile pe care le ofera universitatea newyorkeza, procedurile ce trebuie parcurse pentru a te înscrie si conditiile pentru a obtine o bursa de studii.

„Aceasta videoconferinta precede seminariile anuale organizate de reprezentantii Centrului „Education USA” la „American Corner Bacau”, reprezentând totodata o oportunitate pentru liceenii interesati de a-si continua studiile în S.U.A. si de a afla, direct de la sursa, cum decurge procesul de admitere la o universitate americana.”, ne-a declarat Oana Jianu, coodonatoarea Centrului „American Corner Bacau”.

 

La activitate vor participa liceeni de la Colegiul National „Ferdinand I” Bacau, coordonati de profesorul Lucica Ciuperca. Acestia vor primi brosuri si materiale informative.

„Videoconferinta de mâine face parte din activitatile programate de Centrul „American Corner Bacau”, cu ocazia Saptamânii Internationale a Educatiei (14-18 noiembrie 2011)”, a spus Gabriel Stan, directorul CCD Bacau.

Academica 3-Profesionalizarea carierei didactice în Bacau si Covasna

Americanii isi prelungesc finantarea la CCD pana in 2013

Dascalii vor fi pregatiti de CCD pentru noile evaluari nationale

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com