A fost reînfiintata Organizatia Judeteana Bacau a Partidului Verde(foto)

Sâmbata, 7 ianuarie, la Hotel Studio din Bacau a avut loc prima sedinta a grupului de initiativa care formeaza Organizatia Judeteana Bacau a Partidului Verde. La conferinta au luat parte liderii formatiunii politice de la nivel central: presedintele Ovidiu Iane, secretarul Silviu Dumitru dar si vicepresedintele Georgeta Ionescu.

Din organizatia bacauana au fost prezenti presedintele Mircea Sandulescu si peste 30 de persoane proaspat inscrise în partid. „În tara avem constituite 31 de filiale, dar doar 24 sunt functionale. Avem asteptari mari la urmatoarele alegeri din cauza neîncrederii generale în clasa politica. Noi vom veni cu un mesaj complex, cu actiuni care vor duce la un trai sanatos, la impunerea produselor naturale românesti pe piata“, a spus presedintele Ovidiu Iane.

Insula de Agrement a devenit o peninsula mizerabila

Avocati, contabili, arhitecti au venit in Partidul Verde

Alaturi de Mircea Sandulescu, din grupul de initiativa din  Bacau, al Partidului Verde, mai fac parte avocati, juristi, notari sau economisti, cu o vârsta de maxim 35 de ani: Nicu Baca, Mihai Grosu, Silviu Ardeleanu, Doru Vasilache, Laurentiu Chiciu, Ioana Antochi, Catalin Got, Ionut Fecioru, Ionut Ciucurencu, Sergiu Contu, Remus Mihalcea, Razvan Antoanesei, Ciprian Vosloban, Victor Cojocaru, Radu Munteanu, Mariana Bita, sau Catalin Catinas. „Ma bazez pe aceasta echipa, pe acesti oameni tineri, care deja au realizat ceva în viata lor. Printre ei sunt multi avocati, economisti, contabili, oameni cu studii care stiu ca pot face o altfel de politica. Curând ne vom organiza pe filiale, ne vom împarti atributiile, pentru a face fata alegerilor locale si parlamentare din acest an“, a spus arhitectul Mircea Sandulescu, presedintele Partidului Verde, Organizatia Judeteana Bacau.Directia Silvica îsi face sediu de patru milioane de lei

Tinerii care formeaza grupul de initiativa al Partidului Verde din Bacau s-au mai implicat în actiuni cu rol ecologist. Au participat la campanii de plantari de arbori, de strângere a deseurilor sau au luat  pozitie fata de unele probleme de mediu ale orasului Bacau. Pâna pe 31 martie va avea loc organizarea filialelor locale si vor avea loc alegeri. Ulterior, vor fi desemnati candidatii pentru alegerile locale si parlamentare din toamna.

Partidul Verde a mai avut organizatie judeteana in Bacau, in 2008, care a fost condusa o vreme de Alina Bujor. Santaj politic cu sediile de partid

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com