Partidul Dreptatii Sociale, intalnire cu liderii din Moldova, la Hanul Razesilor (Foto-Video)

Partidul Dreptatii Sociale (3)Un nou partid de stanga incearca, cel putin declarativ, sa-si faca loc in lumea politicii. Sambata, de la ora 12, liderii interimari ai organizatiilor Partidul Dreptatii Sociale (2)Partidului Dreptatii Sociale s-au intalnit la Hanul Razesilor, situat langa renumitul „Hanul Ancutei“ din Tupilati.

Din conducerea centrala de la Bucuresti au participat: Ion Sasu-presedinte PDS, Nicolae Varbanciu-secretar general dar si cativa dintre vicepresedinti (Lucian Feodorov, Sorin Huidu, s.a.).

Partidul Dreptatii Sociale a fost fondat in 2012 iar acum incearca sa isi faca simtita prezenta pe scena politica. Ideologia, inspirata de lideri (Ion Sasu a fost sef al UTC-ului inainte de 1989), combina accentele comuniste, centralizate in economie, armata, cu cele capitaliste.

Discutiile de la Hanul Razesilor s-au axat atat pe tematici statutare, cat si unele de natura ideologica. Partidul Dreptatii Sociale cauta acum sa Partidul Dreptatii Sociale (4)se organizeze in teritoriu, cauta lideri care sa Partidul Dreptatii Sociale (3)aduca formatiunea politica peste pragul electoral de 5%.

O buna parte dintre cei „racolati“ in PDS provin din randul nemultumitilor Partidului Poporului-Dan Diaconescu, care au fost dati laoparte de mecanismele, nu intodeauna „ortodoxe“ impuse de la Bucuresti.

Au vorbit despre banii si santajul realizat fata de membrii PPDD, Mihai Farcasanu (fost vicepresedinte al CJ Neamt, impus de PPDD), Alin Popescu-Suceava, Alex Rafail?, s.a. Majoritatea si-au exprimat temerea sa nu pateasca acelasi lucru si in PDS, sa construiasca organizatii, pe Ion Sasutimpul si Partidul Dreptatii Sociale (2)banii proprii si sa se trezeasca dati laoparte.

Ion Sasu a mentionat pasii care vor fi facuti, pentru ca PDS sa se impuna pe scena politica. Pana in Craciun, socialistii care cred in dreptatea sociala, vor prezenta stadiul infiintarii organizatiilor, la nivel judetean, orasenesc si comunal. Apoi, la anul, se va organiza un Congres National PDS, la care vor fi stabiliti liderii si se vor face primele nominalizari pentru europarlamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com