Partidul deputatului Bogdan Diaconu are un nou presedinte interimar la Bacau

Deputatul Bogdan Diaconu, presedintele Partidului Romania Unita, s-a intalnit sambata, 24 octombrie, cu simpatizantii si membrii de partid din Bacau. Iulian Pichiu, fostul presedinte al Organizatiei Judetene a PRU, a renuntat recent la functia politica, dedicandu-se altor proiecte in spatiul public. Locul sau a fost luat de Cristinel Bratovianu, care va conduce formatiunea politica pana la alegerile din cadrul primei conferinte judetene, cand membrii Partidului Romania Unita isi vor alege democratic liderul.
Pe 8 noiembrie, PRU isi organizeaza la Bucuresti primul congres national.

Bogdan Diaconu Cristinel Bratovianu
Comunicat PRU Bacau:
„Sambata, 24 octombrie, in municipiul Bacau, presedintele Partidului Romania Unita (PRU), Bogdan Diaconu s-a intalnit cu membrii si simpatizanti din judetul Bacau, la sediul din str. Pictor Aman nr.94. Alaturi de acesta a fost prezent si vicepresedintele Razvan Ionut Tanase, deputat in Parlamentul Romaniei.

Participantii au folosit aceasta oportunitatea de a-i adresa intrebari atat presedintelui PRU, Bogdan Diaconu, despre doctrina acestui partid, despre solutiile la problematica complexa existenta in judetul Bacau, cat si vicepresedintelui Razvan Ionut Tanase. Conducerea PRU si-a exprimat invitatia catre sustinatori de a se inscrie in partid, dar si de a fi prezenti la congresul national, primul de altfel, ce se va desfasura in Bucuresti, duminica, 8 noiembrie, de Ziua Arhanghelilor Mihail si Gavril, o zi importanta pentru ortodocsii de pretutindeni.
Cei prezenti si-au exprimat sustinerea catre acest partid cu doctrina nationalista si multumirea ca in sfarsit se pot regasi intr-un partid care promoveaza valorile traditionale romanesti : iubirea de neam si tara.

conferinta PRU Bacau, presedinte Cristinel Bratovianu
Totodata, cu aceasta ocazie, in cadru festiv, presedintele PRU Bogdan Diaconu i-a inmanat actul de numire in functia de presedinte interimar al PRU Bacau lui Cristinel Bratovianu asigurandu-l de toata sustinerea sa. Presedintele PRU Bacau, Cristinel Bratovianu, va coordona activitatea partidului la nivel judetean pina la conferinta judeteana, cand vor avea loc alegeri.
Astfel, Bacaul se alatura celor 38 de filiale judetene existente la aceasta ora in Romania, in judetul Bacau fiind infiintate 36 de filiale locale, din totalul de 93“, se arata in comunicatul semnat de presedintele interimar Cristinel Bratovianu (Presedinte PRU Bacau, Tel: 0720.223.653, e-mail: pru.bacau@yahoo.com).

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

4 Comentarii

 1. gica contra spune:

  scoateti-l pe ghita ca este penal va striviti poza

 2. anonim spune:

  Gheorghe Nichita fostul primar al Iasilor, a ajuns membru PRU, va face de ras partidul ! Ganditzi-va la repercursiunile acestei inscrieri in partidul PRU ?! ASTFEL DE OAMENI CU-N TRECUT INDOIELNIC, PATAT DIN CAUZA RELATZIILOR AMOROASE CU SECRETARA, DIVORTZUL DE SOTZIA LUI SI ACUZATZIILE DE FAPTELE DE CORUPTZIE, DETERMINA INDEPARTAREA OAMENILOR DE PARTIDUL PRU

 3. Dorec sa cunosc adresa PRU din Bucuresti pentru a ma inscrie in acest partid.
  Rog sa primesc adresa si numerele din telefon.
  Va multumesc

 4. Ionescu Corneliu spune:

  Doresc sa stiu adresa Partidului Romania Unita din Bucuresti, doresc sa ma inscriu in acest partid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com